Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για το 90% των τροχαίων όπου εμπλέκεται φορτηγό, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η βασική αιτία με τους οδηγούς συνήθως να χάνουν τον έλεγχο του οχήματος.

Για το 90% των τροχαίων όπου εμπλέκεται φορτηγό, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η βασική αιτία με τους οδηγούς συνήθως να χάνουν τον έλεγχο του οχήματος.

Φορτηγά: Μη χρήση ζώνης για άνω του 50%

3.363 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2013)

Παρά το γεγονός ότι μόλις το 0,5% των οδηγών φορτηγού που εμπλέκονται σε τροχαία έχει καταναλώσει αλκοόλ, η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας εξακολουθεί να αποτελεί… συνήθεια για άνω του 50% εξ αυτών.

Ως γνωστόν, εδώ και πολλές

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

δεκαετίες, η Volvo Trucks έχειαναπτύξει ένα ειδικό τμήμα με την ονομασία «Accident Research Team» που στόχοέχει την καταγραφή και ανάλυση δεδομένων που σχετίζονται με τα τροχαίαατυχήματα στα οποία εμπλέκονται βαρέα επαγγελματικά οχήματα σε παγκόσμιοεπίπεδο.

Τα στοιχεία που ησυγκεκριμένα ομάδα συγκεντρώνει σε συνδυασμό με τα δεδομένα που οι επιστήμονεςτης σουηδικής εταιρείας λαμβάνουν από τους διάφορους εθνικούς και διεθνείςφορείς, χρησιμοποιούνται από το τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης των οχημάτων τηςπροκειμένου να εξελίξουν νέα συστήματα που θα συμβάλλουν στην μείωση των τροχαίωνατυχημάτων.

Ωστόσο, μια πιο προσεχτικήματιά στα δεδομένα που ισχύουν για την εμπλοκή των βαρέων επαγγελματικώνοχημάτων σε τροχαία ατυχήματα, επιτρέπει την εξαγωγή πολλών χρήσιμωνσυμπερασμάτων.

Μεταξύ αυτών αξίζει νααναφέρουμε τα πιο χαρακτηριστικά:

-Για το 90% των τροχαίωνατυχημάτων όπου εμπλέκεται κάποιο φορτηγό, η βασική αιτία παραμένει οανθρώπινος παράγοντας, με τους οδηγούς να μην έχουν εκτιμήσει σωστά τηνταχύτητα κίνησης του οχήματος τους ή να έχει αποσπαστεί η προσοχή τους.  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing