ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι Auditors Domination εγγυώνται ένα live με πολλές εκπλήξεις την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Οι Auditors Domination εγγυώνται ένα live με πολλές εκπλήξεις την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Οι Auditors Domination στο club του Μύλου

2.665 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2013)

Οι Auditors Domination, επιστρέφουν στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένοι να μας απογειώσουν με το συναρπαστικό τους ήχο, με ένα ειδικά διαμορφωμένο play list.

Τραγούδια από το “Palace of light” και νέα remixes αλλά κυρίως επιστρέφουν με τη διάθεση να μας παρασύρουν στους μουσικούς τους αιθέρες. Οι Auditors Domination είναι το project των Stelios Seraf, Antony el Zag και Michael kass.

Ο ήχος των Auditors Domination είναι παρορμητικός και συναισθηματικός. Ο ακροατής βαδίζει στα μυστήρια μονοπάτια της ethnic και world music, νιώθει το dub ρυθμό στο σώμα, την εσωτερικότητα της trip-hop, το ξεσήκωμα της latin, τη groovy συχνότητα. Ολα μπλεγμένα αρμονικά κάτω από την ομπρέλα της electronic.
Η dud tango γοητεία στο Viegos Amigos, trip hop – ethnic στοιχεία rebeto, dance latin στο Alergia que es para reise, σαγηνευτικό clill out Burn Soul ή στο Dreaming of Zion. Και κάθε φορά η τρομπέτα, το τρομπόνι, η κιθάρα ή τα τύμπανα επεμβαίνουν διαφορετικά προσθέτοντας ένταση στο easy listening στυλ.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο Club του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη, σε ένα χώρο με εξαιρετικό ηχητικό και τεχνικό εξοπλισμό οι Auditors Domination με τη προσθήκη επτά μελών, εγγυώνται ένα τουλάχιστον ενδιαφέρον live,σίγουρα μια απίθανη μουσική περιπλάνηση και πολλές εκπλήξεις!

Club Μύλος, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Βίλκα, τηλ. 2310-504014, 6943-143811

περισσότερα στο www.aboutthessaloniki.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
MAXUS EDELIVER 5