4 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του νέου C3 είναι από τα πιο όμορφα που μπορεί να «δει» κανείς στην κατηγορία σε αισθητικό επίπεδο ενώ ικανοποιεί και ποιοτικά, παρά τα σκληρά υλικά.

Εσωτερικό: Nεανικό C3, πρακτικά Yaris & i20

69.027 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2020)

To C3 διατηρεί τη μοντέρνα εικόνα του και στο εσωτερικό, με χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως το τετραγωνισμένης αισθητικής ταμπλό και τις δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ παρά τα αποκλειστικά σκληρά μέρη του, το φινίρισμα και η συναρμογή τους βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει και το i20, το οποίο διαθέτει μάλιστα μαλακή επένδυση στο πάνω μέρος του ταμπλό, χάρη στις θήκες για μικροπράγματα και την πολύ καλή εργονομία του. Τέλος το Yaris διαθέτει νεανικό design, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του εξακολουθεί να είναι η πρακτικότητά του, τομέας που έχει το αβαντάζ. Παράλληλα σε κάθε περίπτωση η απτή ποιότητα και η συναρμολόγηση θα ικανοποιήσουν τους επιβάτες.

VFM: Πιο προσιτά τα Yaris και i20, πιο πλούσιο το C3
Στο θέμα μας επιλέξαμε τις μεσαίες εξοπλιστικές εκδόσεις των τριών μοντέλων, οι οποίες διαθέτουν πλέον των απαραίτητων και έξτρα στοιχεία, όπως οθόνες αφής (7`` και τα τρία) και ζάντες αλουμινίου. Η έκδοση iTouch του C3 κοστίζει αρκετά πιο ακριβά,15.880 ευρώ (από 15.540 ευρώ η έκδοση Feel) διαθέτει περισσότερα καλούδια πάντως, όπως προσαρμοζόμενο cruise control, φώτα LED και αυτόματο κλιματισμό. Στην ίδια τιμή σχεδόν τα Yaris, από 14.070 ευρώ στην έκδοση Active (12.630 ευρώ η έκδοση Live) και με 14.090 ευρώ το i20 (στη βασική Fresh από 13.390 ευρώ) στο επίπεδο Exclusive. Τέλος η εγγύηση με την οποία προσφέρεται κάθε μοντέλο είναι 5 χρόνια ή 80.000 χλμ. για το C3, 5 χρόνια με απεριόριστα χλμ. για το i20 και 6 χρόνια ή 180.000 χλμ. για το Yaris.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda