Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

40+3 υβριδικά μοντέλα που κυκλοφορούν & θα έρθουν Ελλάδα

18.249 Επισκέψεις στο άρθρο

Αυτά είναι όλα τα υβριδικά και ήπια υβριδικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ήδη ή αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα έχοντας μειωμένο κατά 50% τέλος ταξινόμησης. Δείτε πόσο «καίνε», πόσο κοστίζουν αλλά και τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε ένα.

Τα υβριδικά και ήπια υβριδικά αυτοκίνητα τείνουν να γίνουν η νέα μόδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και όχι άδικα αφού εκτός της μειωμένης κατανάλωσης που προσφέρουν στις καθημερινές μετακινήσεις, έχουν μειωμένο κατά 50% τέλος ταξινόμησης, απαλλάσονται πλήρως από την καταβολή τελών κυκλοφορίας σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ παράλληλα φροντίζουν για το καλό του περιβάλλοντος μέσω των μειωμένων εκπομπών ρύπων. Αν σας ρωτούσε κάποιος «πόσα υβριδικά και ήπια υβριδικά μοντέλα κυκλοφορούν και πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα;» θα γνωρίζατε πως, ούτε λίγο, ούτε πολύ αγγίζουν τα 43; Και όμως!

Συγκεκριμένα, 41 μοντέλα πωλούνται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ενταχθούν άλλα δύο στο υβριδικό ρόστερ. Στην ειδική έκδοση που το autotriti.gr ετοίμασε για εσάς μπορείτε να βρείτε τιμές, καταναλώσεις, τα πιο ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και τις δοκιμές όπως και τα οδηγικά θέματα για τα πιο hot υβριδικά και ήπια υβριδικά μοντέλα.
 

Mercedes
Autotriti.gr