Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Hyundai Genesis Coupe

Hyundai Genesis Coupe

Hyundai για… Oscar

(17/3/2009)

Η Ηyundai λάνσαρε την πρώτη εθνική διαφημιστική καμπάνια της στην 81η απονομή των βραβείων Oscar με οκτώ διαφημιστικά spots στην ζωντανή μετάδοση του ABC. Χτίζοντας την διαφημιστική παρουσία της Hyundai στο Super Βowl, η εταιρεία επικοινώνησε για ακόμη μία φορά τις τρεις βασικές πρωτοβουλίες της.

Στις πρωτοβουλίες της συμπεριλαμβάνεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα Hyundai Assurance με την ονομασία «Hyundai Assurance Plus», το βραβείο που απέσπασε το Hyundai Genesis ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς Β.Αμερικής 2009» και το λανσάρισμα του νέου Hyundai Genesis Coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Hyundai εξασφάλισε επτά διαφημιστικά spots διάρκειας 30 δλ. και ένα 60 δλ. τα οποία προβλήθηκαν κατά την διάρκεια της λαμπερής απονομής.

Δύο επιπλέον διαφημιστικά spots έκαναν την πρεμιέρα τους την βραδιά των Oscar. Η Hyundai αποκάλυψε την διαφήμιση του νέου Genesis Coupe με μουσική από την τσελίστα και νικήτρια βραβείου Grammy Yo-Yo Ma και οδήγηση επιδόσεων από τον διάσημο οδηγό αγώνων Rhys Millen. Το διαφημιστικό spot με την Yo-Yo Ma αποτελεί την συνέχεια του διαφημιστικού spot του Genesis Coupe με μουσική των Smashing Pumpkins που έκανε το ντεμπούτο του στην έναρξη του Super Bowl.

Η Hyundai παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά το νέο της εταιρικό spot 60 δλ. τονίζοντας την ιστορία της εταιρείας και την δέσμευσή της στην Αμερικανική αγορά.
Autotriti.gr
OPEL