ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H ανοιχτή έκδοση του Audi TT-RS

H ανοιχτή έκδοση του Audi TT-RS

Ανοικτός πύραυλος από την Audi

(26/3/2009)

Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση του κλειστού Audi TT-RS στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, η topless εκδοχή του είναι ήδη έτοιμη. Με ιπποδύναμη 340 άλογα το ανοικτό TT-RS είναι έτοιμο να βάλει φωτιά στην άσφαλτο.

Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Λειψίας που θα διεξαχθεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου μαζί με το Audi A5 Cabriolet και το R8 5.2 FSI Quattro θα κάνει την επίσημη πρώτη του το Audi TT-RS Cabriolet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το ανοικτό μοντέλο θα εφοδιάζεται με 5κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις στο μοντέλο. Συγκεκριμένα, τα πρώτα 100 km/h θα έρχονται σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα (4,7 sec), ενώ η μέση κατανάλωση θα είναι 9,5 l/100km. Για την μετάδοση της κίνησης φροντίζει η εξελιγμένη τετρακίνηση Quattro, ενώ η ειδικά βελτιωμένη ανάρτηση και τα υψηλών επιδόσεων φρένα θα συμπληρώσουν την άριστη συμπεριφορά του μοντέλου. Στα εξωτερικά highlight του μοντέλου συγκαταλέγονται χωρίς αμφιβολία η επιθετική εμπρόσθια μάσκα και η ευμεγέθης πίσω αεροτομή.
Toyota
ΜΟΤΟ