Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H σκυτάλη έχει δωθεί στην Ινδική θυγατρική της, Hyundai Motor India (HMI)

H σκυτάλη έχει δωθεί στην Ινδική θυγατρική της, Hyundai Motor India (HMI)

Η Hyundai κοντά στην αιμοδοσία

(27/3/2009)

Οι υπάλληλοι της Hyundai Motor Company σε όλο τον κόσμο, σηκώνουν τα μανίκια τους για να προσφέρουν το πιο πολύτιμο δώρο όλων: το αίμα. Τη φετινή χρονιά, η Hyundai, επεκτείνει την ετήσια καμπάνια αιμοδοσίας της σε παγκόσμιο επίπεδο διοργανώνοντας μέρες αιμοδοσίας στα εργοστάσια και τα γραφεία της σε τέσσερις ηπείρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η παγκόσμια καμπάνια αιμοδοσίας αποτελεί μέρος των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Hyundai, που αποσκοπεί στην ενεργή συνεισφορά σε τοπικές κοινωνίες, αλλά και την βελτίωση της ως εταιρικός πολίτης. Η εταιρεία ξεκίνησε την παγκόσμια καμπάνια αιμοδοσίας της στα γραφεία και εργοστάσια στην Κορέα στις 16 Μαρτίου, δίνοντας την σκυτάλη στην Ινδική θυγατρική της, Hyundai Motor India (HMI), στις 18 Μαρτίου. Τον επόμενο μήνα, θα ακολουθήσουν, η Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA), Αμερική, η Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), Τσεχία και η Hyundai Assan Turkiye (HAOS) στην Τουρκία.

Την περσινή χρονιά, πάνω από 2.000 υπάλληλοι στην Κορέα, Αμερική και Τουρκία, προσήλθαν για να δώσουν αίμα. Το εργοστάσιο της Hyundai στην Τσεχία λαμβάνει μέρος στην καμπάνια για πρώτη φορά, καθώς η λειτουργία του ξεκίνησε μόλις τον Νοέμβριο του 2008. Η Hyundai θα συνεχίσει να επεκτείνει την καμπάνια της και σε άλλα εργοστάσια και γραφεία ανά τον κόσμο τις προσεχείς χρονιές.
Toyota
OPEL