Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ποιο καινούργιο αυτοκίνητο αγοράζεις από τα 16.700 ευρώ;

1.004 Επισκέψεις στο άρθρο
Citroen C5 Aircross
5 Φωτογραφίες »

Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross: Με το «Bonus Ανταλλαγής» η Citroen αγοράζει το παλιό αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας

Η Citroen λανσάρει το πρόγραμμα «Bonus Ανταλλαγής» για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γκάμας της. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκουμε και το Citroen C5 Aircross, ένα από τα πιο άνετα SUV της αγοράς, που εξακολουθεί και πωλείται σε diesel κινητήρες (εισαγωγική τιμή 28.000 ευρώ).
 
Τι κερδίζεις με το Bonus Ανταλλαγής; Φέρνεις το μεταχειρισμένο σου (οιασδήποτε μάρκας, κατάστασης και κυβισμού), η Citroen θα το κοστολογήσει και έπειτα θα πάρεις σε χαμηλότερη τιμή ένα καινούργιο C3 Aircross (ή άλλα Citroen) της αρεσκείας σου (αναλυτικές οι τιμές του όλων των εκδόσεων Citroen C3 Aircross ΕΔΩ).

Fiat Panda: Αναβαθμισμένο & με νέα συστήματα ασφάλειας, από 16.700 ευρώ

Η Fiat αναβάθμισε το τεχνολογικό οπλοστάσιο του best-seller μοντέλου της, Panda, προσαρμόζοντάς το σύμφωνα με τον κανονισμό ασφαλείας GSR2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα, στο δημοφιλές μικρό της ιταλικής μάρκας ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήρες πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), με προηγμένα συστήματα ασφάλειας όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, διατήρηση του οχήματος στην λωρίδα κίνησης, καθώς και αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και της κόπωσης του οδηγού. Συν τοις άλλοις, στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκουμε πια ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, με 3 επιλογές απεικόνισης.
 
Το ήπια υβριδικό Fiat Panda των 70 ίππων (6άρι χειροκίνητο κιβώτιο) ξεκινά από τα 16.700 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει προκύπτει με το πρόγραμμα Fiat ECO BONUS, περιλαμβάνει όφελος 1.500 ευρώ, με το αυτοκίνητο να καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση (αναλυτικά οι τιμές όλων των εκδόσεων του Fiat Panda ΕΔΩ).

Nissan Juke: Από 22.490 ευρώ & και με σταθερό επιτόκιο 2,99%

Το αναβαθμισμένο Nissan Juke βρίσκεται μέσα στα 5 δημοφιλέστερα μικρά SUV για το 2024. Διαθέσιμο σε ευθέως ανταγωνιστική τιμή (από 22.490 ευρώ, αναλυτικά οι τιμές όλων των εκδόσεων του Nissan Juke) έχει πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό, στον οποίο ξεχωρίζουμε τη μεγαλύτερη οθόνη της κατηγορίας (12,3 ίντσες). Για την απόκτηση νέων μοντέλων της Nissan η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει τον εξής τρόπο χρηματοδότησης:
  • Επιτόκιο: 2,9% σταθερό (πλέον 0,6% εισφ. Ν.128)
  • Ελάχιστη Προκαταβολή: 40%
  • Διάρκεια χρηματοδότησης: έως 48 μήνες
Με βάση το παραπάνω χρηματοδοτικό πρόγραμμα, όποιος επιλέξει την εισαγωγική έκδοση Acenta με τον 1.000άρη τούρμπο κινητήρα 114 ίππων (στα 22.970 ευρώ με μεταλλικό χρώμα) η δόση διαμορφώνεται στα 308 ευρώ τον μήνα, έναντι 340 ευρώ τον μήνα που θα ήταν η δόση με το τρέχον χρηματοδοτικό πρόγραμμα επιτοκίου 7,9%. Το συνολικό όφελος για τον πελάτη στην 4ετια διαμορφώνεται σε 1.536 ευρώ.

SEAT Ibiza: Με το SEAT Days έχει έκπτωση 1.000 ευρώ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SEAT με το προωθητικό πρόγραμμα SEAT Days προσφέρει μειώσεις τιμών σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της. Στην βάση αυτής βρίσκουμε το μικρό αυτοκίνητο, SEAT Ibiza, για το οποίο ισχύει έκπτωση 1.000 ευρώ. Κάπως έτσι, η αρχική του τιμή ορίζεται στα 16.990 ευρώ στην έκδοση με τον 1,0 turbo ECO TSI των 95 ίππων, σύνολο που συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο (αναλυτικά οι τιμές όλων εκδόσεων του SEAT Ibiza ΕΔΩ).

Volkswagen T-Roc: Σε νέα, φθηνότερη έκδοση 25.700 ευρώ

Το δημοφιλέστερο μοντέλο στην γκάμα της Volkswagen είναι το μικρό SUV, Volkswagen T-Roc. Στον πιο πρόσφατο τιμοκατάλογο της μάρκας το T-Roc έχει χαμηλότερη τιμή, πλέον στα 25.700 ευρώ στην εξοπλιστική έκδοση Essential (αναλυτικά οι τιμές όλων των εκδόσεων του Volkswagen T-Roc ΕΔΩ).
 
Για την απόκτηση κάθε καινούργιου Volkswagen υπάρχουν 3 προγράμματα χρηματοδότησης). Εμείς επιλέγουμε το πρόγραμμα Auto Credit (τύπου Balloon) το οποίο έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Χαμηλές, ισόποσες δόσεις με σταθερό χαμηλό επιτόκιο και διάρκεια χρηματοδότησης 36 ή 48 μήνες
  • Χιλιόμετρα/έτος : 20.000
  • Προστασία Αποπληρωμής Δανείου
  • 12μηνη ασφαλιστική κάλυψη
  • Προγραμματισμένη συντήρηση στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen
  • 24ώρη Οδική βοήθεια
Στο τέλος του προγράμματος υπάρχει η επιλογή:
  • Να επιστρέψετε το αυτοκίνητο, χωρίς κάποια άλλη δέσμευση
  • Να επαναχρηματοδοτήσετε την τελευταία δόση Balloon
  • Να εξοφλήσετε την τελευταία δόση Balloon και να αποκτήσετε το αυτοκίνητο

Σελίδα 19 μάρκες, 9 best seller αυτοκίνητα: Πόσο κάνουν & τι προσφορές έχουν;
Σελίδα 2Ποιο καινούργιο αυτοκίνητο αγοράζεις από τα 16.700 ευρώ;
Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG