Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο ix55 θα κορυφώσει την τετρακίνητη γκάμα της Hyundai στην Ευρώπη

Το νέο ix55 θα κορυφώσει την τετρακίνητη γκάμα της Hyundai στην Ευρώπη

To Hyundai ix55 στην Ευρώπη

(1/4/2009)

To νέο τετρακίνητο Hyundai ix55 που πρωτοείδαμε στην έκθεση του Παρισιού τον προηγούμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να αφιχθεί σύντομα και στην ήπειρό μας. Πρόκειται για την κορωνίδα της Hyundai που τοποθετείται ψηλότερα από τα Tucson και Santa Fe.

Βασίζεται στο επιτυχημένο μοντέλο Veracruz που κυκλοφορεί στην αγορά της Αμερικής, αλλά η Hyundai το έχει αναβαθμίσει προκειμένου να «δένει» με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Η εμφάνισή του είναι δυναμική και πολυτελής, συμπληρώνοντας με ομοιογένεια την οικογένεια “i” της Hyundai. Ξεχωρίζουν τα φουσκωτά φτερά και οι σκληροτράχηλοι τροχοί 17 και 18 ιντσών. Το εσωτερικό είναι ευρύχωρο, επενδυμένο με ευγενή υλικά, πλούσιο εξοπλισμό και «καθαρή» σχεδίαση. ¶ξια αναφοράς η δυνατότητα μεταφοράς 7 επιβατών, με τις δύο θέσεις της τελευταίας σειράς να κρύβονται στο πάτωμα όταν δεν χρησιμοποιούνται, αποκαλύπτοντας ένα χώρο αποσκευών της τάξης των 598 λίτρων. Μαζί με την αναδίπλωση και της δεύτερης σειράς καθισμάτων, ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φτάσει τα 1.746 λίτρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κάτω από τη λαμαρίνα κρύβεται μια σύγχρονη ανάρτηση, ειδικά αναβαθμισμένη για την Ευρώπη, με γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω. Ο μοναδικός, μέχρι στιγμής, κινητήρας του μοντέλου είναι ένας 3λιτρος V6 πετρελαιοκινητήρας τούρμπο, με 240 ίππους και 451 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 1.750 σ.α.λ. Η κατανάλωση είναι της τάξης των 9,4 λ./100 χλμ.
Toyota
OPEL