ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η συλλεκτική έκδοση Mini John Cooper F1 θα παραχθεί σε μόλις 100 κομμάτια

Η συλλεκτική έκδοση Mini John Cooper F1 θα παραχθεί σε μόλις 100 κομμάτια

Συλλεκτικό Mini John Cooper F1

(30/4/2009)

Μια ειδική έκδοση του Mini JCW ετοιμάζει η εταιρεία, με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από τη δημιουργία του πρώτου αγωνιστικού F1 από τον μεγάλο John Cooper. Λίγα στοιχεία είναι γνωστά σχετικά με το μοντέλο, όπως ότι θα χρησιμοποιεί το πράσινο χρώμα British Racing Green.

Για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου αγωνιστικού της Formula 1 που δημιούργησε ο John Cooper, οι άνθρωποι που κατασκευάζουν την έκδοση John Cooper Works ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μια ελαφρώς διαφοροποιημένη έκδοση της εν λόγω σειράς. Έτσι το πιο γρήγορο Mini παραγωγής θα γίνει ακόμη πιο γρήγορο και απόλυτο σε οδική συμπεριφορά αφού, ενώ για πρώτη φορά θα χρησιμοποιεί και το πράσινο χρώμα British Racing Green.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αυτό δεν θα είναι μεταλλικό, ενώ την αντίθεση θα δημιουργούν η άσπρη οροφή και οι επίσης άσπροι εξωτερικοί καθρέπτες, με την εξτρά αγριάδα να προσφέρεται από τις επίσης λευκές ρίγες στο καπό, και τα λογότυπα Special Edition F1 σε εξωτερικό και εσωτερικό.
Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Mini United στο Silverstone στις 22 Μαϊου, ενώ η παραγωγή δεν θα ξεπεράσει τις 100 μονάδες τοποθετώντας το κατευθείαν στη σφαίρα του συλλεκτικού.
Hyundai
PEUGEOT BOXER