Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δεν είναι η τελική μορφή, όμως κάπως έτσι θα μοιάζει ο αντικαταστάτης της F430
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δεν είναι η τελική μορφή, όμως κάπως έτσι θα μοιάζει ο αντικαταστάτης της F430

Ο αντικαταστάτης της F430

(29/5/2009)

Το να πρέπει να αντικαταστήσεις το πιο πετυχημένο αυτοκίνητο σου, σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Αυτό το γνωρίζουν καλά στη Ferrari και κάθε φορά που παρουσιάζουν ένα νέο μοντέλο, κανείς δεν μπορεί να μείνει ανικανοποίητος. Ότι θα γίνει δηλαδή και με τον αντικαταστάτη της F430!

Είναι γνωστό ότι η ιταλική φίρμα βρίσκεται ήδη στη διαδικασία εξέλιξης του αντικαταστάτη της F430. Προς το παρόν το εγχείρημα έχει τον κωδικό «F142», όμως σχετικά με την τελική ονομασία του μοντέλου τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, αφού ακούγονται φήμες τόσο για τον κωδικό F450 (που θα αποτελούσε τη λογική συνέχεια), όμως υπάρχει και η περίπτωση της χρήσης ονόματος και όχι κωδικού όπως το γράμμα «F».

Ο V8 των 4,6 λίτρων θα αποδίδει 520 ίππους, ενώ όπως φαίνεται οι εξατμίσεις θα είναι στο κέντρο

Ο V8 των 4,6 λίτρων θα αποδίδει 520 ίππους, ενώ όπως φαίνεται οι εξατμίσεις θα είναι στο κέντρο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όποιο και να είναι πάντως το όνομα της, μιλάμε για το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την πιο «αντιπροσωπευτική» Ferrari παραγωγής, με αποτέλεσμα να φέρει ιδιαίτερα βαρύ φορτίο στις πλάτες του. Για το λόγο αυτό η εταιρεία επιλέγει σίγουρες λύσεις, όπως τον κινητήρα που παραμένει στο κέντρο, επίσης παραμένει V8, όμως μεγαλώνει η χωρητικότητα από τα 4,3 στα 4,6 λίτρα και η ιπποδύναμη ανεβαίνει στους 520 ίππους που είναι 5 περισσότεροι από την πιο δυνατή έκδοση της τωρινής F430, της Scuderia.
Ο σχεδιασμός για άλλη μια φορά θα οφείλεται στον Pininfarina, με το στυλ να είναι ακόμη πιο άγριο από την F430, ενώ κυρίαρχο σημείο είναι τα εμπρός φώτα, οι πιο αεροδυναμικές εισαγωγές για την ψύξη του κινητήρα που θα ακολουθούν τις γραμμές του αμαξώματος και δεν θα εξέχουν από αυτές, καθώς και οι εξατμίσεις που πλέον θα βρίσκονται στο κέντρο του πίσω μέρους. Το νέο μοντέλο θα παράγεται τόσο σε coupe όσο και σε μορφή spyder, ενώ η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει μέσα στο 2010.
Toyota
OPEL