ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κάπως έτσι μπορεί να μοιάζει το μικρό όχημα που ετοιμάζει η Dacia

Κάπως έτσι μπορεί να μοιάζει το μικρό όχημα που ετοιμάζει η Dacia

Αντίπαλος του Smart από τη Dacia;

(16/6/2009)

Φήμες θέλουν τη ρουμάνικη εταιρεία να εξελίσσει (πάντα με τη βοήθεια της μαμάς Renault), ένα νέο μικρό αυτοκίνητο πόλης. Πολλά στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, όμως «ακούγεται» ότι το μοντέλο δεν θα είναι υβριδικό, απλά ένα πολύ μικρό όχημα πόλης.

Η φωτογραφία που βλέπετε έχει διαρρεύσει από ρουμάνικο site, και απεικονίζει μια παραλλαγή του γνωστού Sandero σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης της Dacia. Η φημολογία θέλει τη ρουμάνικη εταιρεία να εξελίσσει ένα μικρό και εύχρηστο όχημα πόλης το οποίο θα αποτελέσει αντίπαλο δέος για τα Smart και iQ τα οποία αποτελούν έξυπνες ιδέες, αλλά «ακριβή» εκτέλεση! Έτσι η Dacia σχεδιάζει να προσφέρει παραπλήσια στοιχεία σε πιο προσιτό πακέτο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το όχημα που βλέπετε σίγουρα δεν θα είναι το τελικό αυτοκίνητο, αφού αυτό βρίσκεται ακόμη σε στάδιο εξέλιξης, ενώ το μόνο στοιχείο που έχει διαρρεύσει είναι το μηχανικό σύνολο που θα έχει χωρητικότητα 0,9 λίτρων και θα χρησιμοποιεί τεχνολογία TCE (δηλαδή υπετροφοδότησης) επιτυγχάνοντας έτσι απόδοση ατμοσφαιρικού κινητήρα 1,4 λίτρων.
Mercedes
Skoda