Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Σουμάχερ στη θέση του Μάσσα;

O Σουμάχερ στη θέση του Μάσσα;

(28/7/2009)

Ενώ η κατάσταση του Φελίπε Μάσσα παραμένει σταθερή, οργιάζουν οι φήμες για τον αντικαταστάτη του στο cockpit της Ferrari στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος. Τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μικαελ Σουμάχερ.

Το αφεντικό της Ferrari, Stefano Domenicali, δεν απέκλεισε την πιθανότητα της επιστροφής του Γερμανού στην ενεργό δράση για τα επόμενα grands prix. Από την μεριά του Σουμάχερ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση είναι όμως κατά πόσο ο 40χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής θα είναι 100% έτοιμος ώστε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός αγώνα F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πάντως εκτός από τον Σουμάχερ, και τους δύο οδηγούς που χρησιμοποιεί η Ferrari για τις δοκιμές των μονοθεσίων, Marc Gene και Luca Badoer, μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες είναι αυτά των Sebastien Bourdais, Nelson Piquet και φυσικά του Fernado Alonso.
Ο Ισπανός, μετά την τιμωρία της Renault δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνισθεί στο grand prix της πατρίδας του στις 21- 23 Αυγούστου στην Βαλένθια. Πόσο μάλιστα όταν φημολογείται η μεταγραφή του στην Ferrari από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. &&&&
Peugeot - Toyota
KIA