ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λαμπερό το καστ στην ταινία “The Next Big Thing”

Λαμπερό το καστ στην ταινία “The Next Big Thing”

A1: Η επανάσταση στα premium μικρά!

(22/6/2010)

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο πολυτελές μικρό της Audi, το A1, καθώς τον επόμενο μήνα αναμένεται να παρουσιασθεί και στη χώρα μας. Για την προώθησή του η Audi επέλεξε μια ξεχωριστή καμπάνια που συμβαδίζει με τον περιπετειώδη και life-style χαρακτήρα του.

Σε αυτή περιλαμβάνεται και η παραγωγή μία σειράς έξι συναρπαστικών επεισοδίων που μπορείτε να δείτε στην ενότητα που δημιουργήθηκε ειδικά για το A1 στο επίσημο site της εταιρείας και στη διεύθυνση www.audi.com/a1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στη ταινία, The Next Big Thing κυριαρχούν οι καταιγιστικοί ρυθμοί δράσης, χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχουν κενά σημεία μεταξύ των επεισοδίων, το μυστήριο και η αγωνία ενώ η πραγματικότητα και η φαντασία εναλλάσσονται συνεχώς με μοναδικό τρόπο. Στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με το νεανικό κοινό που στοχεύει με το νέο της μοντέλο η Αudi.
Επιπλέον λόγω και των διαδραστικών του στοιχείων το film προσφέρει τη δυνατότητα ενός εικονικού test drive. Δίπλα στο A1, που φυσικά κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίζονται ο Justin Timberlake και η Dania Ramirez.

&&&& Δείτε τη ταινία The Next Big Thing
Hyundai
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI