Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Latitude αποτελεί τη ναυαρχίδα της Renault στα σεντάν πολυτελείας
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Latitude αποτελεί τη ναυαρχίδα της Renault στα σεντάν πολυτελείας

Ντεμπούτο για το Renault Latitude

(31/8/2010)

Το Latitude αποτελεί τη ναυαρχίδα της Renault στα οχήματα πολυτελείας. Το μοντέλο είχε ανακοινωθεί από τον Ιούνιο ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Μόσχας, όμως η ευρωπαϊκή έκδοση του θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού. Όπως και να’ χει πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε το μοντέλο πολυτελείας της που ακούει στο όνομα Latitude ήδη από τον Ιούνιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το αυτοκίνητο θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της στον τομέα των σεντάν πολυτελείας. Και πώς να μην είναι έτσι αφού με εξωτερικές διαστάσεις στα 4.887x1.832x1.483 χιλ. για ΜxΠxΥ, και 2.762 χιλ. για το μεταξόνιο, το Latitude υπόσχεται εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους αλλά και κορυφαία άνεση. Την ίδια στιγμή ο χώρος των αποσκευών είναι τα 477 λίτρα ή εναλλακτικά 511 λίτρα χωρίς την ρεζέρβα (αλλά με κίτ επιδιόρθωσης ελαστικού).

Το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4.887 χιλιοστά

Το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4.887 χιλιοστά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

To μοντέλο θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα από το Μαρόκο και την Αλγερία στο τέλος του Σεπτέμβρη, και αργότερα από τη Ρωσία την Ουκρανία και την υπόλοιπη Αφρική. Στη Ρωσία το Latitude θα διατίθεται με συνολικά δύο βενζινοκινητήρες. Έναν 2,0 λίτρων με 139 ίππους, και έναν 2,5 λίτρων V6 με 177 ίππους. Στις υπόλοιπες αγορές θα πλαισιώνεται από τον κινητήρα βενζίνης V6 3,5 λίτρων με 240 ίππους, ενώ θα υπάρχουν και πετρελαιοκινητήρες 150, 175 και 240 ίππων ανάλογα πάντα με την αγορά. Η ευρωπαϊκή έκδοση θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Παρισιού και θα έχει ελαφρώς διαφοροποιημένη μάσκα, καθώς και πιθανές διαφοροποιήσεις στα μηχανικά σύνολα.
Toyota
Citroen