Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Renault ZOE «Gordini» το 2013!

(29/11/2010)

Μετά τη γκάμα του Twingo που όπως ανακοινώθηκε θα διευρυνθεί με τα πακέτα «Gordini» στις ταχύτερες εκδόσεις του, σειρά έχει η γρήγορη έκδοση του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού ZOE που είδαμε στην έκθεση του Παρισιού. Το ηλεκτρικό μοντέλο που πιθανόν να αποτελέσει τη βάση για το νέο Clio, από 80 ίππους θα φτάσει να αποδίδει έως και 134 ίππους!

Το ηλεκτρικό Renault ZOE που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει έκδοση Gordini!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού ειδικού τύπου το ολοκαίνουργιο μικρό ηλεκτρικό όχημα της Renault που γνωρίσαμε στην έκθεση του Παρισιού με το όνομα ZOE θα αποκτήσει και μια πιο γρήγορη έκδοση. Εκτός λοιπόν από τη βασική έκδοση με τον ηλεκτροκινητήρα των 80 ίππων με τον οποίο αρχικά παρουσιάστηκε, το «γρήγορο» ZOE είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί τον κωδικό «Gordini» και με τεχνολογία δανεισμένη από το Nissan Leaf να φτάνει έως και τους 134 ίππους! Η έκδοση των 80 ίππων υπολογίζεται να παρουσιαστεί το 2012, ενώ η Gordini θα ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα, με αισθητά βελτιωμένες επιδόσεις (η απλή έκδοση σημειώνει 135 χ.α.ω. τελική ταχύτητα και 8,1 δλ. για τα 0-100 χ.α.ω.), καθώς και τις στιλιστικές επεμβάσεις που περιλαμβάνουν τις γνωστές ρίγες κατά μήκος του αμαξώματος. Η αυτονομία είναι επίσης ένας τομέας στον οποίο η Renault υπόσχεται βελτίωση, με αυτήν της κανονικής έκδοσης που φτάνει τα 160 χιλιόμετρα, να μπορεί να αυξηθεί ακόμη και στα 240 χιλιόμετρα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος, οι διαστάσεις του αυτοκινήτου είναι τα 4.086x1.788x1.540 χιλ. για ΜxΠxΥ, και τα 2.575 χιλ. για το μεταξόνιο, ενώ το βάρος του ξεκινά από τα 1.392 κιλά, με το χώρο των αποσκευών να είναι της τάξης των 292 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL