ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Aγρια καταδίωξη από Πατήσια μέχρι Μενίδι σε κλέφτες καταλυτών

2.050 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2021)

Η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελίες κατοίκων, εντόπισε τρεις δράστες που έκαναν πλιάτσικο σε καταλύτες και άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το Μενίδι. Διαβάστε τι έγινε.

Σκηνές από ταινίες του Χόλυγουντ διαδραματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τρία άτομα που ήταν ύποπτα για κλοπή καταλυτών από σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη μία τα ξημερώματα, κάτοικοι στον Ταύρο ειδοποίησαν την Αστυνομία πως βρίσκονται στην περιοχή άτομα που κλέβουν καταλύτες. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν πριν εντοπιστούν από την ΕΛ.ΑΣ στα Πατήσια.

Από τα Πατήσια άρχισε η καταδίωξή τους από αστυνομικούς, μέχρι που οι δράστες έφτασαν στον καταυλισμό Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι και εγκατέλειψαν το όχημά τους. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη.

Από τις φωνές του δράστη, κάποιοι Ρομά συγκεντρώθηκαν στο σημείο και άρχισαν να πυροβολούν προς εκφοβισμό. Οι αστυνομικοί απάντησαν με τον ίδιο τρόπο τέσσερις φορές. Δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τραυματίστηκαν, όχι από κάποια σφαίρα, αλλά από την αντίσταση που προέβαλε ο δράστης πριν συλληφθεί. Οι δύο συνεργοί του καταζητούνται.
 

Toyota
IVECO DAILY