Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αγωνιστική Mercedes γιορτάζει τα 55 χρόνια της AMG
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αγωνιστική Mercedes γιορτάζει τα 55 χρόνια της AMG

2.361 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2022)

Η Mercedes-AMG GT3 Edition 55 ήρθε να γιορτάσει την 55η επέτειο της Mercedes-AMG ως ένα νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα παραχθεί σε μόλις 5 μονάδες!

Μόνο 5 θα κατασκευαστούν

Η Mercedes-AMG γιορτάζει φέτος την 55η επέτειό της και η αυτοκινητοβιομηχανία έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μοιραστεί τη στιγμή με τους θαυμαστές της. Η εταιρεία παρουσίασε το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο Mercedes-AMG GT3 Edition 55, από το οποίο θα κατασκευαστούν μόνο πέντε μοντέλα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η πιο σκληροπυρηνική αγωνιστική Mercedes

Το νέο γερμανικό μοντέλο συνοδεύεται από αρκετές αναβαθμίσεις υλικού σε σχέση με τη στάνταρ GT3. Μάλιστα σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είναι πιστοποιημένο από τη FIA, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την αεροδυναμική, τον κινητήρα, την εξάτμιση και το βάρος, το καθιστούν ως το πιο σκληροπυρηνικό αγωνιστικό με το λογότυπο της Mercedes.

650 άλογα και εξάτμιση χωρίς σιγαστήρα

Περνώντας στην ουσία των πραγμάτων, ο κινητήρας V8 των 6,3 λίτρων είναι πλέον ικανός να προσφέρει 650 άλογα ή αλλιώς περίπου 100 ίππους περισσότερους από το αγωνιστικό αυτοκίνητο που πληροί τις προδιαγραφές της FIA. Κρατήστε πως η εξάτμιση δε συνοδεύεται από τον υποχρεωτικό σιγαστήρα, άρα ο ήχος είναι ακόμα καλύτερος!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
OPEL