Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αναβαθμίζεται η φόρτιση στον Σείριο, πλέον 24ωρη και με 120kW

1.455 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2024)
Αναβαθμίζεται η φόρτιση στον Σείριο, πλέον 24ωρη και με 120kW

- Οι οδηγοί θα φορτίζουν γρήγορα με 120kW και με «πράσινο» ρεύμα
- Η φόρτιση θα παραμείνει δωρεάν
- Πλέον οι φορτιστές θα λειτουργούν όλο το 24ωρο
- Υπάλληλος θα έρχεται να ενεργοποιήσει τη φόρτιση στους οδηγούς

Οι οδηγοί θα φορτίζουν γρήγορα με 120kW και με «πράσινο» ρεύμα

Αναβαθμίζεται η φόρτιση στον Σείριο με τους οδηγούς των ηλεκτροκίνητων, να μπορούν να φορτίζουν πλέον γρηγορότερα, αφού η φόρτιση αναβαθμίζεται από τα 100 kW στα 120 kW. Ακόμα, οι οδηγοί θα μπορούν να καυχιούνται, ότι φόρτισαν με «πράσινο» ρεύμα στον Σείριο, αφού το έργο της αναβάθμισης της φόρτισης περιλαμβάνει, τη τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συλλεκτών στα στέγαστρα των πάρκινγκ.

Πλέον οι φορτιστές θα λειτουργούν όλο το 24ωρο

Και τα καλά νέα για τους οδηγούς δεν σταματάνε εκεί, αφού ίσως η είδηση της ημέρας είναι, ότι θα επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας των φορτιστών. Μέχρι πρότινος, το ωράριο των φορτιστών του ΣΕΑΣ Σείριος ήταν από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ τώρα θα επεκταθεί και θα γίνει 24ωρο. Μάλιστα πέρα από το γεγονός, ότι οι οδηγοί θα μπορούν να φορτίζουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας, η φόρτιση θα παραμείνει δωρεάν.

Υπάλληλος θα έρχεται να ενεργοποιήσει τη φόρτιση στους οδηγούς

Για όσο καιρό το πρόγραμμα θα λειτουργεί σε πιλοτική φάση, την φόρτιση δεν θα μπορούν να την κάνουν μόνοι τους οι οδηγοί , αφού δεν υπάρχει ακόμα κάρτα RFID ή εφαρμογή στο κινητό, την οποία να μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πελάτης. Αντίθετα θα έρχεται υπάλληλος, ο οποίος με δικά του μέσα θα μπορεί να ενεργοποιήσει τη φόρτιση. Αυτό βέβαια, θα παίρνει λίγα λεπτά αφού υπάρχει μόνο ένας υπεύθυνος για όλους τους ταχυφορτιστές και στα δύο ρεύματα.

TI YOKOHAMA AGORAZO
LINGLONG DIAGONISMOS