Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αναβιώνει η Datsun;

Αναβιώνει η Datsun;

3.995 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

H Nissan φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αναγεννήσει την Datsun και να την μετατρέψει σε μια μάρκα που θα πουλάει μόνο φθηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης.

Νέα εποχή για την Datsun;

Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που η Datsun αναγεννήθηκε ως μια μάρκα με φθηνά αυτοκίνητα για κάποιες αναδυόμενες αγορές, ωστόσο η Nissan, στην οποία ανήκει η φίρμα, λίγο αργότερα έκλεισε τα εργοστάσια της Datsun και έβαλε τέλος στο εγχείρημα αυτό. Φαίνεται όμως πως τελικά η Datsun ίσως έχει και άλλη ευκαιρία να επιστρέψει στις παλιές της δόξες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιστρέφει για να πουλάει προσιτά ηλεκτρικά;

Η Automotive News αναφέρει πως μια πηγή κοντά στη Nissan αναφέρει πως οι Ιάπωνες βρίσκονται σε συζητήσεις για να αποφασίσουν τι μπορούν να κάνουν με την Datsun. Τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτή την στιγμή, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Nissan ίσως αποφασίσει να κάνει λανσάρει ξανά την Datsun ως μια μάρκα που θα προσφέρει πολύ προσιτά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

«Για χιλιάδες ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο, η Datsun συνεχίζει να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, ηρεμία κατά την διάρκεια της ιδιοκτησίας, σωστή τιμή και εξαιρετικό value for money. Στο πλαίσιο της στρατηγικής παγκόσμιας μεταμόρφωσης της Nissan, η μάρκα εστιάζει σε τμήματα που αποφέρουν τα μέγιστα οφέλη στους πελάτες και την εταιρεία» αναφέρει μια δήλωση της Nissan, υπονοώντας ότι τελικά μπορεί να υπάρχει μέλλον για την Datsun.

Παρούσα η Datsun σε κάποιες χώρες

H Datsun συνεχίζει να πουλάει αυτοκίνητα σε κάποιες χώρες του πλανήτη αλλά δεν παράγει πλέον αυτοκίνητα. Οι αντιπροσωπείες προσφέρουν στους πελάτες αυτοκίνητα που έχουν ήδη κατασκευαστεί, κάτι που σημαίνει πως σύντομα, οι πωλήσεις της φίρμας θα σταματήσουν, με τη Nissan  να συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες after sales.

Νέα εποχή για την Datsun;
- Η Nissan σχεδιάζει την αναγέννησή της
- Παρούσα η Datsun σε κάποιες χώρες του πλανήτη
- «Oρισμός του value for money» λέει η Nissan για Datsun
Θα θέλατε να δείτε την Datsun να επιστρέφει; Τι εικόνες έχετε από την φίρμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
NISSAN