Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Alonso στρέφει την προσοχή του στο να είναι έτοιμος μέχρι το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και διεξάγεται το GP Μαλαισίας.

O Alonso στρέφει την προσοχή του στο να είναι έτοιμος μέχρι το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και διεξάγεται το GP Μαλαισίας.

Απογοητευμένος, αλλά καλά ο Alonso

2.273 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2015)

Απογοητευμένος δηλώνει ο Alonso που δεν θα συμμετάσχει στην πρεμιέρα της F1, αλλά νιώθει ήδη καλά και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο GP της Μαλαισίας στις 27-29 Μαρτίου.

Μπορεί να ξεπεράστηκε η διάσειση του Fernando Alonso –μετά το ατύχημά του στη Βαρκελώνη- που του προκάλεσε παροδική αμνησία, όμως οι γιατροί δεν επέτρεψαν στον Ισπανό πιλότο της F1 να πάρει μέρος στο προσεχές GP Αυστραλίας.
Ο ίδιος δήλωσε στα Διεθνή Μέσα ότι νιώθει απογοητευμένος που δεν θα οδηγήσει το μονοθέσιο της McLaren-Honda στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος F1 για το 2015, αλλά αντιλαμβάνεται ότι οι γιατροί δεν το επέτρεψαν για το καλό του. Μάλιστα, πρόσθεσε ο Alonso ότι όλη η προσοχή της ομάδας και του ιδίου έχει δοθεί στο να είναι έτοιμος ο Ισπανός οδηγός μέχρι το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και διεξάγεται στην πίστα της Kuala Lumpur το GP Μαλαισίας.
Να σημειωθεί τέλος ότι στο GP Αυστραλίας 13-15 Μαρτίου θα δούμε στο τιμόνι του μονοθέσιου της McLaren-Honda -πλάι στον Jenson Button- τον Kevin Magnussen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO