Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αποκάλυψη για το ολοκαίνουργιο Hyundai Grandeur
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκάλυψη για το ολοκαίνουργιο Hyundai Grandeur

66.619 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2022)

Το σεντάν-ναυαρχίδα της Hyundai, Grandeur εισέρχεται στην 7η γενιά του με ριζικά διαφορετικό σχεδιασμό σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

7η γενιά για Grandeur

Στην αποκάλυψη της νέας, 7ης γενιάς, του Grandeur προχώρησε η Hyundai, δημοσιεύοντας τις πρώτες εικόνες του μοντέλου. Το κορεατικό σεντάν, το οποίο πωλείται σε ορισμένες αγορές ως Azera, έκανε το ντεμπούτο του για την αγορά της Κορέας φέρνοντας μαζί του τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τολμηρή εξωτερική σχεδίαση

Οι λίγες επίσημες εικόνες που παρέχονται δείχνουν το Grandeur με τολμηρή εξωτερική σχεδίαση που διαθέτει μπροστινή όψη παρόμοια με το φουτουριστικής εμφάνισης μίνι βαν Staria. Μια φωτιζόμενη μπάρα LED εκτείνεται σε όλο το πλάτος του μπροστινού μέρους, ενώ οι προβολείς είναι τοποθετημένοι χαμηλότερα σε ένα ξεχωριστό σύμπλεγμα στον προφυλακτήρα για να πλαισιώνουν μια τεράστια γρίλια. Στο πλάι το μικρό τριγωνικό τζάμι χρησιμεύει ως μία αναφορά στο αρχικό Grandeur του 1986, ενώ πίσω η απέριττη σχεδίαση συνεχίζεται με σημείο αναφοράς τη φωτιζόμενη μπάρα LED που ξεκινάει από τη μία άκρη και φτάνει στην άλλη.

Διπλές οθόνες στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, η απόκλιση που υπάρχει από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς είναι μεγάλη. Δύο οθόνες, για πίνακα οργάνων και infotainment είναι παρούσες, ενώ χαμηλότερα, στην κεντρική κονσόλα υπάρχει και μία τρίτη οθόνη από όπου ο οδηγός και ο συνοδηγός ελέγχουν τις ρυθμίσεις κλιματισμού. Φαίνεται ότι η σχεδίαση του τιμονιού ακολουθεί εκείνη του πρώτου Grandeur, ενώ οι πίσω επιβάτες έχουν τα δικά τους χειριστήρια τοποθετημένα ανάμεσα στα καθίσματα.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στα πάνελ των θυρών προσδίδει στην καμπίνα ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ τα καθίσματα είναι τυλιγμένα με αυτό που η Hyundai περιγράφει ως οικολογικό δέρμα Nappa σε συνδυασμό με υγιεινό, αντιβακτηριδιακό δέρμα. Μία ηλιοροφή με διπλό τζάμι και ηλεκτρικά χειριζόμενα μπροστινά καθίσματα είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN