ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η επίσημη αποκάλυψη αναμένεται σε λίγες μέρες.

Η Mercedes teasαρει το μοντέλο υπό το Solar Beam Yellow Metallic χρώμα.

Aποκαλυπτικά teaser για Μercedes-AMG A 35

2.114 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2018)

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της, η Μercedes έδωσε στην δημοσιότητα νέες teaser εικόνες της ΑΜG A 35 που αναμένεται να έχει ισχύ 300 άλογα. Δείτε την.

To πρώτο teaser της Mercedes-AMG A 35 ήρθε στο φως την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα η μάρκα αποφάσισε να δώσει στο κοινό μια μεγαλύτερη γεύση για το μοντέλο που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της έκδοσης Α 250 4Μatic και της κορυφαίας έκδοσης Α 45.

Αυτή τη φορά η Mercedes teasαρει το μοντέλο υπό το Solar Beam Yellow Metallic χρώμα ενώ επιβεβαιώνεται πως η Α 35 θα έχει μεγαλύτερους αεραγωγούς και μια επιβλητική πίσω αεροτομή. Ακόμα, βλέπουμε πως η γρίλια είναι ελαφρώς ανανεωμένη ενώ πίσω, αν και διακρίνουμε μόνο μία απόληξη της εξάτμισης, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρχει και δεύτερη, πλήρως ενσωματωμένη στο μοναδικό πίσω διαχύτη του μοντέλου. Μεγάλες αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο δεν αναμένονται αλλά είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν νέα καθίσματα με πιο σπορτίφ χαρακτήρα και εμβλήματα «ΑΜG».
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα γνωρίζουμε πως η Mercedes-AMG A 35 θα εξοπλιστεί με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0-λίτρων που θα στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και θα έχει περίπου την ισχύ 300 ίππων.

Η επίσημη αποκάλυψη αναμένεται σε λίγες μέρες ενώ το μοντέλο θα βρίσκεται και στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Mercedes
Autotriti.gr