Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Oι Κορεάτες αναμένεται να αυξήσουν κατά 50% την παραγωγή τους.

Oι Κορεάτες αναμένεται να αυξήσουν κατά 50% την παραγωγή τους.

Αύξηση παραγωγής του IONIQ

2.285 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Η ραγδαία αύξηση του όγκου των παραγγελιών για το ηλεκτρικό Hyundai IONIQ, έχει αναγκάσει όπως όλα δείχνουν τους ανθρώπους της εταιρείας για αύξηση της παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου.

Αρκετά πίσω στην παράδοση αλλά και την παραγωγή του ηλεκτρικού μοντέλου της Hyundai το IONIQ, βρίσκεται η κορεατική εταιρεία. Έτσι όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα οι Κορεάτες αναμένεται να αυξήσουν κατά 50% την παραγωγή τους και από 1.200 μονάδες το μήνα, θα κατασκευάζουν πλέον 1.800.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τόσο στην Αμερική, που μέσα στον Μάιο το μοντέλο πούλησε 99 μονάδες, όσο και στην Νότιο Κορέα, στην οποία μέχρι τα τέλη Απρίλη είχαν πωληθεί 5.581 αυτοκίνητα, η λίστα αναμονής για τους υποψήφιους κατόχους είναι αρκετά μεγάλη, με τον χρόνο αναμονής να φτάνει και τους πέντε μήνες.
Έτσι η αύξηση της παραγωγής είναι μονόδρομος, με τους ιθύνοντες της μάρκας να αναφέρουν, πως το νωρίτερο μέχρι τον Ιούλιου θα αρχίσουν να καταφθάνουν τα πρώτα, από τα επιπλέον ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στις υπόλοιπες χώρες εκτός Κορέας, ενώ η κατάσταση αναμένεται να εξομαλυνθεί μετά το Σεπτέμβρη.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS