Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Oι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναμένεται να καθοριστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Βοηθάει Suzuki η Τοyota

3.477 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2018)

Ένα πρώτο δείγμα για το τι πρέπει να περιμένουμε από την συνεργασία αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο Τoyota και Suzuki υπέγραψαν μια συμφωνία που προέβλεπε συνεργασία με σκοπό να εξερευνηθούν τρόποι ανάπτυξης τεχνολογιών γύρω από τα συστήματα ασφαλείας, πληροφορικής και περιβάλλοντός. Σήμερα, φαίνεται πως βγήκαν οι πρώτοι καρποί της συμφωνίας αυτής, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση τους, συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού πάνω στα παρακάτω θέματα.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν να κάνουν με τρόπο παραγωγής και διάθεσης των μοντέλων των δύο εταιρειών σε χώρες όπως η Ινδία και αυτές της Αφρικάνικής ηπείρου, ωστόσο Τοyota και Suzuki συμφώνησαν να συνεργαστούν πάνω και σε κάτι άλλο που ίσως δούμε πολύ σίγουρα και στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως η Suzuki θα αρχίσει να εργάζεται πάνω σε ένα φοβερά αποδοτικό μοτέρ, λαμβάνοντας σημαντικά βοήθεια στον τομέα της τεχνολογίας από την Τοyota και εξαρτήματα από την προμηθευτική εταιρεία Denso Corporation.
 
Oι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πάντως πως μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει μπει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ενώ οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναμένεται να καθοριστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος της Suzuki, κ. Osamu Suzuki δήλωσε: «Έχω την ελπίδα ότι η συνεργασία μας θα συνεισφέρει στην μελλοντική επιτυχία και των δύο εταιρειών, όχι μόνο στην Ινδία, αλλά και στην παγκόσμια αγορά».
 

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW