Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tα βραβεία Red Dot αναδεικνύουν τα πιο όμορφα και καινοτόμα μοντέλα μέσα από μια ψηφοφορία που λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι σχεδιαστές αυτοκινήτων.

Tα βραβεία Red Dot αναδεικνύουν τα πιο όμορφα και καινοτόμα μοντέλα μέσα από μια ψηφοφορία που λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι σχεδιαστές αυτοκινήτων.

Βραβεία σχεδίασης Red Dots

8.500 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2017)

Tα Red Dot Awards ανακοίνωσαν τα καλύτερα μοντέλα όσον αφορά την σχεδίαση για αυτό το έτος. Μήπως βρίσκεται το δικό σου μέσα σε αυτά;

Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα καλύτερα σχεδιασμένα αυτοκίνητα και pick-up αυτήν την στιγμή στην αγορά; Tα βραβεία Red Dot αναδεικνύουν  τα πιο όμορφα και καινοτόμα μοντέλα μέσα από μια ψηφοφορία που λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι σχεδιαστές αυτοκινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην κατηγορία Best of the Best για το 2017 λίγους μήνες νωρίτερα, νικητές αναδείχθηκαν τα Ferrari J50, Mazda MX-5 RF, Kia Optima Sportswagon και Audi Q2. Πλέον, ήρθαν στη δημοσιότητα και οι νικητές των υπόλοιπων βραβείων της ψηφοφορίας.
 
Mε τα Βραβεία Red Dots βραβεύτηκαν τα εξής μοντέλα: BMW Σειρά 5, Citroen C3, Genesis G80 Sport, Hyundai Azera, Kia Rio, Peugeot 3008, SEAT Ibiza, Skoda Kodiaq και Skoda Octavia Combi (station wagon), Volvo V90, Ferrari 458 MM Speciale, Ferrari GTC4 Lusso και LaFerrari Aperta.
Μπορεί να μην βρέθηκαν ανάμεσα στους νικητές Red Dots αλλά τα Ηyundai i30, Kia Niro και Βorgward BX5 έλαβαν το βραβείο Ειδικής Μνείας.

Πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα πρέπει να αισθάνονται οι σχεδιαστές της Ferrari καθώς τέσσερα μοντέλα της μπήκαν στους νικητές με ένα από αυτά να βραβεύεται στην κατηγορία Βest of the Best. Με πέντε βραβεία ολοκληρώθηκε η βραδιά για την συνεργασία Hyundai-Kia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT