Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Dacia Duster LPG Vs SEAT Arona CNG

104.856 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2020)

Τα SUV που «σκοτώνουν» την κατανάλωση: Τα Dacia Duster και SEAT Arona διαθέτουν αεριοκίνητες εκδόσεις που θέλουν κάτω από 5 ευρώ για 100 χλμ., ωστόσο είναι και το μοναδικό κοινό τους, καθώς εκπροσωπούν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες.

Dacia Duster και SEAT Arona. Δύο μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών, διαφορετικών χαρακτηριστικών και με διαφορετικό κοινό στόχευσης. Ωστόσο και τα δύο προσφέρονται σε εκδόσεις διπλού καυσίμου, που καταφέρνουν να χαρίσουν τεράστια οικονομία καυσίμου. Το μεν Duster το πετυχαίνει με την προσθήκη εργοστασιακού κιτ υγραερίου (LPG) και το Arona με την μεταροπή του 1,0 TSI κινητήρα βενζίνης σε διπλού καυσίμου, βενζίνης-φυσικού αερίου (CNG). 

Σχεδίαση: Πιο μοντέρνο Arona
Στο κομμάτι της σχεδίασης  το μικρότερο Arona (4.138 χλστ.) διαθέτει πιο μοντέρνα εμφάνιση και αρκετές λεπτομέρειες που του προσδίδουν δυναμισμό, όπως το εμπρόσθιο μέρος με τα αιχμηρά φώτα. Λεπτομέρειες που το καθιστούν πιο νεανικό και επίκαιρο συγκριτικά με το αρκετά μεγαλύτερο Duster (4.341 χλστ.), στο οποίο οι σχεδιαστές διατήρησαν την ογκώδη εμφάνιση των πιο σκληροτράχηλων SUV, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και μικρούς προβόλους.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
Autotriti.gr