ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ριζικές αλλαγές αναμένονται στην νέα γενιά του νέου Dacia Duster, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ριζικές αλλαγές αναμένονται στην νέα γενιά του νέου Dacia Duster, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Έρχεται το νέο Duster;

9.291 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2016)

To Dacia Duster θα αποκτήσει σε λίγο καιρό μάλλον διάδοχο, ο οποίος ήδη είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, κουβαλώντας αρκετές ριζικές αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, μεγαλώνοντας σε διαστάσεις και προσφέροντας μεγαλύτερη ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Η δεύτερη γενιά του Dacia Duster, είναι ήδη στα σκαριά. Οι λάτρεις του θα κάνουν λίγο υπομονή, μιας που η νέα του εκδοχή δεν θα βγει από την γραμμή παραγωγής πριν το 2017, λίγο καιρό αργότερα απ ότι αναμένονταν.
Ο λόγος της καθυστέρησης αυτής είναι η εκ βάθρων ανανέωση του μοντέλου, όχι μόνο σχεδιαστικά, αλλά και τεχνολογικά. Και αυτό γιατί το νέο Duster θα βασιστεί στην νέα πλατφόρμα CMF (Common Module Family) της οικογένειας Renault-Nissan, όπως και το Nissan Qashqai 2ης γενιάς.
Ετσι το νέο Duster θα αυξηθεί σχεδόν 20 εκατοστά σε μήκος, δίνοντας την δυνατότητα επιλογής 5 ή και 7 θέσεων για τους επιβάτες. Ήδη έχει δοκιμαστεί σε αεροδυναμικές σήραγγες επιτυγχάνοντας σύμφωνα με την εταιρία πολύ καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή από τον προκάτοχό του. Οι φωτογραφίες είναι από το γαλλικό περιοδικό AutoPlus.
Από θέμα των κινητήρων, ο 1,2 λτ TCe 120 ίππων βενζίνης και 1,5 λτ turbodiesel με 90 και 110 ίππους της Renault θα συνεχίσουν να κινούν το ρουμάνικο SUV. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προστεθεί και ένας 0,9 λτ TCe με 90 ίππους βενζίνης. Υπάρχει περίπτωση να γίνει διαθέσιμο και ένα ημιαυτόματο κιβώτιο Easy-R, αλλά μόνο στην έκδοση diesel. Ισως υπάρξει και η δυνατότητα επιλογής και αυστηρά 4Χ2 έκδοσης μόνο με τον 0,9 λτ κινητήρα, πέραν της κατ επιλογήν ήδη υπάρχουσας 4Χ4 για τους υπόλοιπους κινητήρες της γκάμας. Η κατανάλωση σύμφωνα με την Dacia, αναμένεται να είναι χαμηλότερη από πριν, παρόλη την αύξηση των διαστάσεων του αμαξώματος, εξαιτίας της αρκετά χαμηλότερης πισθέλκουσας και της καλύτερης ηλεκτρονικής διαχείρισης του κινητήρα.
Εκτός της ανανεωμένης εξωτερικής εμφάνισής του, θα διαθέτει και αναβαθμισμένη σε χώρο καμπίνα, με προσθήκη σύγχρονου εξοπλισμού παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, χωρίς να αναμένεται ιδιαίτερη αύξηση στην τιμή του, παραμένοντας προσιτό για αγορά, χωρίς να του λείπει κάτι σε σύγχρονο εξοπλισμό άνεσης και διαπαιδαγώγησης των επιβατών.
Περισσότερα θα μάθουμε στους επόμενους μήνες, όσο θα πλησιάζουμε πιο κοντά προς την επίσημη παρουσίασή του. Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι στο www.autotriti.gr .

Μεγαλώνει 20 εκατοστά σε μήκος, προσφέροντας άνετους χώρους για 5 ή ακόμα και 7 επιβάτες.

Μεγαλώνει 20 εκατοστά σε μήκος, προσφέροντας άνετους χώρους για 5 ή ακόμα και 7 επιβάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr