Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δείτε όλα τα Gymkhana του Ken Block σε αυτή τη δίωρη συλλογή βίντεο

1.941 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2024)
Δείτε όλα τα Gymkhana του Ken Block σε αυτή τη δίωρη συλλογή βίντεο

- Το κανάλι Hoonigan στο YouTube ανέβασε μια συλλογή από όλα τα βίντεο της σειράς Gymkhana
- Πλέον μπορείτε να αναβιώσετε 16 χρόνια καταστροφής ελαστικών σε ένα μόνο βίντεο
- Η ανθολογία περιλαμβάνει και αποσπάσματα από τα βίντεο Footkhana, Terrakhana, Climbkhana και Electrikhana
- Οι δοκιμές του Block συγκέντρωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube

Το κανάλι Hoonigan στο YouTube ανέβασε μια συλλογή από όλα τα βίντεο της σειράς Gymkhana

Η 3η Απριλίου έχει γίνει ανεπίσημα Ken Block Day, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του αριθμού 43 που έφερε σε όλη την αγωνιστική του καριέρα. Για να το γιορτάσει, το κανάλι Hoonigan στο YouTube ανέβασε το μεγαλύτερο βίντεο του Ken Block όλων των εποχών. Δεν πρόκειται για νέο υλικό, αλλά για μια συλλογή από όλα τα βίντεο Gymkhana της σειράς, τα οποία ομαδοποιήθηκαν σε πάνω από δύο ώρες ασταμάτητης καταστροφής ελαστικών. Πιθανότατα να έχετε δει κάποια από αυτά τα βίντεο στο παρελθόν, αλλά το να τα έχετε όλα ταξινομημένα με χρονολογική σειρά σε ένα μεγάλο βίντεο-συλλογή είναι σίγουρα αρκετά βολικό.

Πλέον μπορείτε να αναβιώσετε 16 χρόνια καταστροφής ελαστικών σε ένα μόνο βίντεο

Το πρώτο βίντεο Gymkhana Practice του Block εμφανίστηκε στο YouTube το 2008, στα πρώτα χρόνια της πλατφόρμας και πολύ πριν το κανάλι Hoonigan. Πλέον μπορείτε να αναβιώσετε όλη αυτή την διαδρομή των 16 ετών γεμάτη από drifts, περιστροφές, άλματα, παρα λίγο ατυχήματα και γενικά ήχους ελαστικών που βασανίζονται μέχρι να καταστραφούν εντελώς.

Η ανθολογία περιλαμβάνει και αποσπάσματα από τα βίντεο Footkhana, Terrakhana, Climbkhana και Electrikhana

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από το Subaru WRX και το Ford Fiesta μέχρι και το τελευταίο αυτοκίνητο που διέλυσε, το Audi S1 E-Tron Hoonitron. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο-συλλογή περιλαμβάνει όλες τις επίσημες παραστάσεις Gymkhana, συμπεριλαμβανομένων των αναβάσεων Climbkhana. Αλλά δεν θα βρείτε τις εμφανίσεις του Block στο Top Gear για προφανείς λόγους. Παρόλα αυτά το βίντεο περιλαμβάνει το Footkhana, τον διαγωνισμό μεταξύ του Block και του ποδοσφαιρικού αστέρα Neymar Jr. που μπορεί να έχετε χάσει.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
home pro