Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To επίσημο teaser για το πρώτο SUV της Ferrari.

To επίσημο teaser για το πρώτο SUV της Ferrari.

Διαθέσιμη μόνο για λίγους η νέα Ferrari Purosangue

2.174 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2022)

H νέα Purosangue, το πρώτο SUV της Ferrari, δεν θα παραχθεί σε μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και, όπως συμβαίνει και με τα άλλα μοντέλα της μάρκας, οι παλιοί πελάτες θα έχουν προτεραιότητα για να το αγοράσουν.

Αναμένεται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της Ferrari

Η Ferrari πρόκειται να παρουσιάσει πολύ σύντομα το πρώτο SUV στην ιστορία της κάτω από το όνομα Purosangue, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν σημαίνει πως το μοντέλο θα παραχθεί σε μεγάλους αριθμούς επειδή η διάσημη ιταλική φίρμα θέλει να διατηρήσει το αίσθημα «αποκλειστικότητας» που έχουν όλα τα μοντέλα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι παραδοσιακοί πελάτες έχουν προτεραιότητα για να αγοράσουν το πρώτο SUV της Ferrari

Ο επικεφαλής της Ferrari στην περιοχής της Απω και Μέσης Ανατολής κ. Dieter Knechtel δήλωσε για την Purosangue πως «θα είναι ένα ακόμη μοντέλο της γκάμας και αυτό σημαίνει πως η διαθεσιμότητα δεν θα είναι απεριόριστη. Πρέπει να κρατήσουμε ισορροπία». Όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όσοι έχουν στην κατοχή της ήδη κάποια Ferrari θα έχουν την προτεραιότητα για να αγοράσουν την Purosangue ενώ οι ειδικές εκδόσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη πιο σπάνιες και συλλεκτικές.

Και με V12 η Purosangue

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η Purosangue θα τροφοδοτηθεί με V12 μοτέρ στην κορυφαία της έκδοση με τον Knechtel να αναφέρει πως «οι πελάτες αγαπούν τον V12, θα τον κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL