Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μπορούμε να διακρίνουμε μία κόκκινη φωτιζόμενη λωρίδα η οποία ενώνει το κάτω μέρος των δύο φωτιστικών σωμάτων.

Το ανοιγμένο καπό αφενός μας κρύβει τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου.

Διέρρευσε μέρος του Hyundai Sonata

2.046 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2019)

Η Hyundai αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να παρουσιάσει το νέο Sonata, ωστόσο ένα μέρος του μοντέλου διέρρευσε.

Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες οι οποίες αναρτήθηκαν σε ένα φόρουμ στη Νότιο Κορέα, το πίσω μέρος του επερχόμενου μοντέλου έκανε την εμφάνισή του έστω και ανεπίσημα, με τα οπίσθια φωτιστικά σώματα να θυμίζουν κάπως αυτά του Honda Civic. Από κει και πέρα μπορούμε να διακρίνουμε μία κόκκινη φωτιζόμενη λωρίδα η οποία ενώνει το κάτω μέρος των δύο φωτιστικών σωμάτων, ενώ το κόψιμο στο πάνω μέρος του πορτμπαγκάζ μας φέρνει στο μυαλό τον σχεδιασμό του i30 fastback.
 
Εκτός από την εικόνα του πίσω μέρους, την εμφάνισή της έκανε και μία του εμπρόσθιου, η οποία ωστόσο είναι λιγότερο λεπτομερή. Το ανοιγμένο καπό αφενός μας κρύβει τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου, αφετέρου δεν μας κάνει σοφότερους για τον περί ποιου κινητήρα πρόκειται. Ωστόσο βλέπουμε το Sonata να έχει μια μεγάλη γρίλια, ενώ τεχνολογίας LED αναμένεται να είναι τα φωτιστικά σώματα.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μέρος της γκάμας του νέου Sonata θα είναι και η βάγκον έκδοση. Πρόσφατες αναφορές των διεθνών μέσων κάνουν λόγο πως η Hyundai θα πουλήσει τη συγκεκριμένη έκδοση αποκλειστικά στην Ευρώπη και με αυτόν τον τρόπο θα αντικαταστήσει το «γερασμένο» i40.
 
Τέλος, όσον αφορά το μέρος που θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο Hyundai Sonata, το πιθανότερο σενάριο είναι να το πραγματοποιήσει στο Auto Show της Νέας Υόρκης αργότερα φέτος, με τις πωλήσεις να ξεκινούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO