Κορυφαίο σε ποιότητα υλικών και συναρμογή το εσωτερικό της BMW X7.

Πολυτελή στην αφή και στην κατασκευή τα χειριστήρια. Ο κρυστάλλινος επιλογέας δίνει άλλη νότα.

Αχανής: ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από τα 326 έως τα 2.120 λίτρα.

Πολυθρόνες με τα όλα τους και όλα τα κομφόρ τα καθίσματα στη 2η σειρά καθισμάτων. Το μοντέλο μπορεί να παραγγελθεί και με 3θέσια διάταξη εκεί.

Στην τρίτη σειρά καθισμάτων ακόμη και ένας ενήλικος επιβάτης θα καθίσει άνετα προς όλες τις διαστάσεις.

Είναι πραγματικά τεράστια και έτοιμη να σε καταβροχθίσει. Όταν την βλέπει ο μπροστά οδηγός στο καθρέπτη, κάνει αμέσως δεξιά.

Εσωτερικό - Αποψη

30.167 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2020)

Για το τέλος αφήσαμε το εσωτερικό, ίσως επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ή επειδή η καμπίνα της X7 κάλυψε πλήρως τις πιο υψηλές μας απαιτήσεις, είτε αυτές έχουν να κάνουν με την ποιότητα των υλικών, τη συναρμογή, τη σχεδίαση και το τεχνολογικό προφίλ, είτε με τους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Έτσι, «αξέχαστα» θα μας μείνουν η ποιότητα των δερμάτων και των χειριστηρίων που χειρίζεσαι με τα ακροδάχτυλα σου, ο κρυστάλλινος επιλογέας των ταχυτήτων με το φωτιζόμενο X μέσα του (προαιρετική επιλογή που δεν θα την προτιμούσαμε), και οι αναπαυτικές πολυθρόνες (πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες) στη δεύτερη και τρίτη σειρά καθισμάτων. Από τις λίγες φορές που προτιμούσαμε αυτές, από την θέση του οδηγού, και αυτό λέει πολλά.

Η άποψή μας
Η BMW X7 είναι ένα κορυφαίο, μεγάλο, πολυτελές SUV. Ιδανικό για μακρινά ταξίδια καθώς προσφέρει ανέσεις λιμουζίνας και στους 6 ή 7 επιβάτες της. Φυσικά, η τιμή της είναι ανάλογη με τα όσα προσφέρει. Από 155.600 ευρώ ξεκινάει η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης, ενώ 117.000 ευρώ είναι η τιμή εκκίνησης (xDrive30d). Σε αυτή την κατηγορία όμως, τα χρήματα ίσως και να μην έχουν καμία σημασία…

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO