Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εσωτερικό-Χώροι: Μοντέρνο, γεροδεμένο & super πρακτικό

 Σχολιάστε 
37.078 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2024)
Το εσωτερικό του C4 είναι μοντέρνο, χωρίς σχεδιαστικές «φλυαρίες», περιττά κουμπιά και ανούσιες φαμφάρες. Κυρίως είναι καλοφτιαγμένο, εργονομικό και πολύ πρακτικό.
8 Φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του C4 είναι μοντέρνο, χωρίς σχεδιαστικές «φλυαρίες», περιττά κουμπιά και ανούσιες φαμφάρες. Κυρίως είναι καλοφτιαγμένο, εργονομικό και πολύ πρακτικό.

Το εσωτερικό του C4 είναι μοντέρνο, χωρίς σχεδιαστικές «φλυαρίες», περιττά κουμπιά και ανούσιες φαμφάρες. Τα προεδρικά καθίσματα Advanced Comfort ξεχωρίζουν, ενώ το ταμπλό αποπνέει έναν high-tech αέρα χάρη στις 2 ψηφιακές του οθόνες: Η μία πίσω από τιμόνι είναι TFT 5,5 ιντσών χωρίς σπουδαία αισθητική και έχει πάρει τη θέση του κλασικού πίνακα οργάνων, ενώ η δεύτερη σαφώς πιο κομψή και εντυπωσιακή είναι αφής 10 ιντσών (στάνταρ) στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα πολυμέσων (υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay). Υπάρχει ακόμα και head-up display που προβάλει έγχρωμες μια σειρά ενδείξεων στο παρπρίζ, αλλά και επαγωγική φόρτιση του κινητού.


Τα αναπαυτικά εμπρός καθίσματα Advanced Comfort έχουν έξτρα αφρό πάχους +15 χλστ., ανάγλυφες επιφάνειες και προσφέρουν καλύτερη στάση σώματος.
8 Φωτογραφίες »

Τα αναπαυτικά εμπρός καθίσματα Advanced Comfort έχουν έξτρα αφρό πάχους +15 χλστ., ανάγλυφες επιφάνειες και προσφέρουν καλύτερη στάση σώματος.


Ευχάριστη έκπληξη η ποιότητα των περισσότερων πλαστικών, κυρίως όμως το σωστό φινίρισμα και η γερή συναρμογή, που αφήνουν μια premium-Peugeot αίσθηση και δίνουν υποσχέσεις για αντοχή στο χρόνο. Αν και το μαύρο πλαστικό κυριαρχεί στο ταμπλό, τελικά το εσωτερικό δεν είναι μουντό και αυτό γιατί υπάρχουν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με την συνολική επιφάνεια να φθάνει μέχρι και τα 4,35 τετραγωνικά μέτρα.

Το diesel που δοκιμάζουμε προσφέρεται από την έκδοση Plus, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα. Από αυτόματο 2ζωνικό κλιματισμό και κάμερα οπισθοπορείας, μέχρι ενισχυμένη ηχομόνωση, αυτοματισμούς σε LED φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και κάθε ηλεκτρική ευκολία. Η high-tech αίσθηση που δίνει το νέο C4 ενισχύεται από τις 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας και τις 20 τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού (ξεχωρίζει το Highway Driver Assist, ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 2) οι περισσότερες από τις οποίες είναι στάνταρ από τη βασική έκδοση.

Ιδιαίτερα ευρύχωρο και πολύ πρακτικό
Αξιοποιώντας στο έπακρο το μεταξόνιο των 2,67 μ., το C4 προσφέρει μια ευρύχωρη, αλλά και πρακτική, καμπίνα επιβατών. Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες τους επιτρέπει να κάτσουν ακόμα και σταυροπόδι, το πλάτος είναι αρκετό ώστε να μην ακουμπούν οι ώμοι, ενώ προσφέρεται ένας απόλυτα τετραγωνισμένος χώρος αποσκευών χωρητικότητας 380 λίτρων με μεγάλο άνοιγμα και χαμηλό εξωτερικό κατώφλι φόρτωσης. Στην καμπίνα υπάρχουν 16 θήκες αποθήκευσης αντικειμένων συνολικής χωρητικότητας 39 λίτρων, ενώ ξεχωριστά στοιχεία αποτελούν η συρόμενη βάση για τη στήριξη tablet εμπρός από το συνοδηγό και το συρόμενο συρταράκι που βγαίνει μέσα από ταμπλό για την αποθήκευσή του.

Σελίδα 1Δοκιμή: Citroen C4 diesel με 130 PS
Σελίδα 2Εσωτερικό-Χώροι: Μοντέρνο, γεροδεμένο & super πρακτικό
Σελίδα 3Επιδόσεις-Κατανάλωση: Kινείται σβέλτα και σχετικά οικονομικά
Σελίδα 4Στο δρόμο: Με έμφαση στην άνεση
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL