2 φωτογραφίες »

Το DS 3 Crossback είναι η τελευταία είσοδος στην κατηγορία των μικρών crossover και κερδίζει με τη μία τις εντυπώσεις.

Δοκιμή: DS 3 Crossback diesel

38.471 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2020)

Το DS 3 Crossback διακρίνεται για τα σχεδιαστικά μοτίβα σε σχήμα διαμαντιού. Η diesel έκδοσή του με τον κινητήρα των 100 ίππων, προσφέρει ένα ακόμα «διαμαντάκι» για την οικονομία κίνησης, σε συνδυασμό πάντα με τον premium χαρακτήρα του.


What is new
  • Premium μικρό crossover της DS
  • Στη νέα πλατφόρμα CMP
  • Κατανάλωση 5,9 λτ./100 χλμ.
  • Από 25.900 ευρώ το μοντέλο δοκιμής
Το DS 3 Crossback μπήκε στην κατηγορία των μικρών crossover, φροντίζοντας να κλέψει από την αρχή τις εντυπώσεις, με τον ξεχωριστό σχεδιαστικό του χαρακτήρα και τον σικ αέρα που διαθέτει. Όπως είδαμε και στην δοκιμή του βενζινοκίνητου DS 3 Crossback, το γαλλικό μοντέλο ξεχωρίζει για την έντονη προσωπικότητα της σχεδίασής του 4.118 χλστ. αμαξώματος, με την εξαγωνική «πλεχτή» μάσκα να κλέβει την παράσταση στο μπροστινό μέρος, μαζί με τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα ή τις χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως το «πτερύγιο του καρχαρία» της μεσαίας κολώνας και τις «pop-up» χειρολαβές των θυρών.

Από 25.900 ευρώ και πολύ πλούσιο εξοπλισμό
Η βασική έκδοση πετρελαίου με τον 1.500άρη BlueHDi κινητήρα προσφέρεται από 25.900 ευρώ στο επίπεδο εξοπλισμού Chic, o οποίος, αν και αρχικός, είναι πολύ πλούσιος, συμπεριλαμβάνοντας, αυτόνομο φρενάρισμα, οθόνη αφής, ζάντες αλουμινίου, προσαρμοζόμενο cruise control και φώτα μέρας LED, μεταξύ άλλων.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
citroen