Δοκιμή: Ford Ranger Raptor & Yamaha YZX 1.000R, off road madness!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ford Ranger Raptor & Yamaha YZX 1.000R, off road madness!

7.812 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2023)

Το νέο Ford Ranger Raptor, ο απόλυτος δαμαστής του off-road συναντά το sport τετράτροχο Side-by-Side Yamaha YZX 1.000R και μαζί προκαλούν υπερχείλιση αδρεναλίνης, δοκιμάζοντας τα… δικά μας όρια στο off-road.

Ford Ranger Raptor και Yamaha YZX 1.000R μαζί στο χώμα

Μου Άχε πει κάποτε μια φίλη: «Όσα χρόνια και αν περάσουν εσείς οι άντρες παραμένετε παιδιά, αυτό που μεγαλώνει είναι τα παιχνίδια σας». Λούπα στο μυαλό μου έγινε αυτή η φράση μετά την σύντομη «συμβίωση» με το ολοκαίνουριο Ford Ranger Raptor και το YZX 1000R. Δύο τελείως διαφορετικά οχήματα μεταξύ τους, αλλά και τα δυο ικανά να σου στείλουν τεστοστερόνη και αδρεναλίνη στα κόκκινα…

Δεύτερος «Ράπτορας» ακόμα πιο εξελιγμένος

Tο νέο Ranger Raptor σημείωσε τόσο εντυπωσιακή εμπορική πορεία που ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ford, οι οποίοι εξελίσσοντας τη δεύτερη γενιά του Ranger, παράλληλα δούλευαν και την κορυφαία, ταχύτερη, «σκληρότερη» και πιο δυναμική έκδοση του Pick-Up τους.

Μάλλον όλων των Pick-Up ορθότερα, με τον νέο «Ράπτορα» να παντρεύει τις λειτουργικές δυνατότητες ενός Pick-Up με την αγνή οδηγική απόλαυση, απότοκο οποιασδήποτε δημιουργίας του τμήματος «Ford Performance». Έχοντας λοιπόν την εμπειρία της πρώτης γενιάς και γνωρίζοντας πολύ καλά τις ικανότητες του Raptor εκτός δρόμου, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το Raptor παράλληλα με ένα διαφορετικό όχημα, το YZX, ένα εκτός δρόμου τετράτροχο της Yamaha, Side-by-Side όπως ονομάζονται, buggy όπως τα γνωρίζετε, με ισχυρή αγωνιστική φιλοσοφία.


Ford Ranger Raptor και Yamaha YZX 1000R μας έστειλαν τεστοστερόνη και αδρεναλίνη στα κόκκινα…

Ford Ranger Raptor και Yamaha YZX 1000R μας έστειλαν τεστοστερόνη και αδρεναλίνη στα κόκκινα…

TI LINGLONG AGORAZO
KIA