ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο δρόμο: Στιβαρό, ευέλικτο και γεμάτο συστήματα

1.008 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2024)
Η ανάρτηση δεν επιτρέπει συχνές αναπηδήσεις του πίσω άξονα και απορροφά σχετικά ικανοποιητικά τις κακοτεχνίες, ενώ επιπλέον το κορεάτικο μοντέλο διαθέτει στιβαρό «πάτημα», με την πρόσφυση να παραμένει

Η ανάρτηση δεν επιτρέπει συχνές αναπηδήσεις του πίσω άξονα και απορροφά σχετικά ικανοποιητικά τις κακοτεχνίες, ενώ επιπλέον το κορεάτικο μοντέλο διαθέτει στιβαρό «πάτημα», με την πρόσφυση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα

Το i10 παραμένει ευκολοδήγητο και ευέλικτο, με ακτίνα στροφής 5 μ., ενώ παράλληλα προσφέρει καλή περιφερειακή ορατότητα. Η ανάρτηση δεν επιτρέπει συχνές αναπηδήσεις του πίσω άξονα και απορροφά σχετικά ικανοποιητικά τις κακοτεχνίες, ενώ επιπλέον το κορεάτικο μοντέλο διαθέτει στιβαρό «πάτημα», με την πρόσφυση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα ακόμα και υπό πίεση. Παράλληλα τα δυνατά του φρένα, 36,6 μ. για το 100-0 χλμ./ώρα, ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας.


Το ολοκληρωμένο προφίλ του i10, που θυμίζει αυτοκίνητα ακόμα και της μικρής κατηγορίας, διαμορφώνεται και από το πλούσιο τεχνολογικό του υπόβαθρο όπως είχαμε δει και στις πιο πρόσφατες δοκιμές του.
Τα συστήματα υποβοήθησης που ξεχωρίζουν είναι το αυτόνομο φρενάρισμα που εντοπίζει ποδήλατα και μηχανές, το Lane Following Assist (LFA) που στρίβοντας αυτόματα το τιμόνι συντελεί ώστε το αυτοκίνητο να παραμένει στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και το σύστημα Rear Occupant Alert (ROA) που αποτρέπει την πιθανότητα να μείνει κάποιο παιδί ξεχασμένο στο πίσω κάθισμα.

Σελίδα 1Δοκιμή: Hyundai i10, high-tech μίνι με χώρους μεγάλου
Σελίδα 2Eίναι μοντέρνο σε εμφάνιση και έχει digital καμπίνα
Σελίδα 3Κινητήρας: Ταμάμ για την πόλη, με ικανοποιητικές επιδόσεις
Σελίδα 4Στο δρόμο: Στιβαρό, ευέλικτο και γεμάτο συστήματα
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις-Τεχνικά Χαρακτηριστικά του Hyundai i10
Mercedes
moto