ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οδική συμπεριφορά: Ευέλικτο και με πολλά συστήματα υποβοήθησης

(24/10/2024)
Οδική συμπεριφορά: Ευέλικτο και με πολλά συστήματα υποβοήθησης
2 Φωτογραφίες »

Έτσι μέσα στην πόλη και στις κεντρικές λεωφόρους με το Leapmotor T03 θα προσπεράσετε με ασφάλεια (π.χ. ένα λεωφορείο) και άνεση, μιας και το 60-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόλις 6,4 δλ. (9,8 δλ. το 80-120 χλμ./ώρα). Σε πιο γρήγορους ρυθμούς και στροφές, βέβαια, θα παρουσιαστούνε κλίσεις και φαινόμενα υποστροφής, τα ηλεκτρονικά όμως βρίσκονται εκεί ώστε να μην ξεφύγεις από την τάξη. Επίσης, η τελική ταχύτητα σταματάει στα 130 χλμ./ώρα, αν και ο αυτοκινητόδρομος δεν θα είναι το πεδίο δράσης του μοντέλου.


H ευελιξία  σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο και την κάμερα οπισθοπορείας καθιστούν το παρκάρισμα παιχνίδι.
2 Φωτογραφίες »

H ευελιξία σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο και την κάμερα οπισθοπορείας καθιστούν το παρκάρισμα παιχνίδι.


Αντιθέτως, οι μικρές διαστάσεις σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι ρόδες στρίβουν πολύ, χαρίζουν στο Τ03 εξαιρετική αστική ευελιξία. H τελευταία, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο και την κάμερα οπισθοπορείας κάνουν το παρκάρισμα παιχνίδι. Αν κάτι χαλάει την ηρεμία του οδηγού είναι μόνο ο προειδοποιητικός ήχος για τους πεζούς που παράγει το T03 μέχρι την ταχύτητα των 30 χλμ./ώρα και οι αντιδράσεις της ανάρτησης στις εγκάρσιες ανωμαλίες.

Τέλος, σημαντικό είναι το γεγονός πως το μίνι της Leapmotor παρέχει μπόλικα συστήματα υποβοήθησης όπως αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, ανίχνευση κόπωσης οδηγού, σύστημα προειδοποίησης ανοίγματος πόρτας και adaptive cruise control μεταξύ άλλων, συστήματα που συνεισφέρουν στην ασφαλή συμπεριφορά του και τη βόλεψη του οδηγού.

Σελίδα 1Δοκιμή: Leapmotor T03 | Aυτόματο μίνι με τιμή λουκούμι
Σελίδα 2Trendy και minimal μίνι μοντέλο
Σελίδα 3Κινητήρας: Βγάζει πάνω από 300 χλμ. στην πόλη και είναι σβέλτο
Σελίδα 4Οδική συμπεριφορά: Ευέλικτο και με πολλά συστήματα υποβοήθησης
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
FORD
GIATI EXOUSIODOTHMENO