ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

ΕΛ.ΑΣ: Χολιγουντιανή καταδίωξη σε Ι.Χ που οδηγούσε 12χρονος

3.495 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2021)

Ο ανήλικος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και έτσι άρχισε ολόκληρη επιχείρηση καταδίωξης. Έπεσαν πυροβολισμοί!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ όταν είδαν ένα μικρό παιδί να  εξέρχεται από το όχημα που καταδίωκαν στην δυτική Αττική. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι συνέβη.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πριν λίγες μέρες, ένας 12χρονος αποφάσισε να πάρει κρυφά το αυτοκίνητο της μητέρας του και να βγει βόλτα στην περιοχή του. Μετά από λίγο ο μικρός πέρασε από σημείο που βρίσκονταν αστυνομικοί, οι οποίοι έκριναν πως το όχημα είναι ύποπτο με αποτέλεσμα να του κάνουν σήμα να σταματήσει. Ο μικρός είτε γιατί φοβήθηκε είτε γιατί δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει τραυματίζοντας μάλιστα έναν αστυνομικό. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση καταδίωξης.

Οι αστυνομικοί, χωρίς να ξέρουν πως πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ένα μικρό παιδί, πυροβόλησαν τα λάστιχα για να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο. Μετά από λίγο ο μικρός εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε και μετά από διαταγή των αστυνομικών, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Όπως είναι φυσικό, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το ανήλικο αγόρι…

Η έρευνα έδειξε πως το αυτοκίνητο δεν μετέφερε κάτι ύποπτο, ωστόσο ο ανήλικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Πηγή: Mega

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
moto