Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο της Mercedes One
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο της Mercedes One

1.676 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2022)

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου θα γίνει το ντεμπούτο του υπεραυτοκίνητου της Mercedes, One, ένα μοντέλο για το οποίο πολλά έχουν ακουστεί και πλέον ήρθε η ώρα να το δούμε και επίσημα.

Πρεμιέρα την 1η Ιουνίου

Το πρωτότυπο Project One της Mercedes έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν γραφτεί πολλά, ωστόσο ήρθε πλέον η ώρα για να δούμε με κάθε επισημότητα το μοντέλο παραγωγής, που ονομάζεται Mercedes One. Μέσω teaser η γερμανική μάρκα γνωστοποίησε πως η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κρατημένες και οι 275 μονάδες

Πολλά από τα στοιχεία του νέου  υπερ-αυτοκινήτου είναι γνωστά. Για παράδειγμα η Mercedes θα δημιουργήσει μόλις 275 μονάδες, σε ένα μοντέλο που θα αποτελέσει τον πνευματικό διάδοχο της CLK GTR. Όλες οι μονάδες έχουν βρει κατόχους με την τιμή έκτασης να ορίζεται περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Με τουλάχιστον 1.000 άλογα

Για αυτούς που δε θυμούνται να πούμε πως η ισχύς του hypercar προέρχεται από τον 1,6 λίτρων V6 κινητήρα προερχόμενο από τη F1 που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως συνδυάζεται με 4 ηλεκτροκινητήρες. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η συνολική ισχύς θα ξεπερνά τα 1.000 άλογα. Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift, που συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
HUYNDAI
Skoda