ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Απεικονίζει αυτό το μοντέλο την μορφή του Project One Hypercar;

Απεικονίζει αυτό το μοντέλο την μορφή του Project One Hypercar;

Είναι αυτή η Mercedes Project One;

2.683 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2017)

Μια σειρά φωτογραφιών δημοσίευσε η Mercedes, στις οποίες είναι πολύ πιθανόν να αποκαλύπτεται, με έξυπνο τρόπο, η μορφή του supercar Project One!

Πριν λίγες ώρες, η Mercedes δημοσίευσε πάνω από 100 φωτογραφίες, θέλοντας να επιδείξει εργασίες των σχεδιαστικών ομάδων της από όλο τον κόσμο, από το παρόν και το παρελθόν. Συγκεκριμένα, 5 εργαστήρια προχωρημένου σχεδιασμού λειτουργούν από την εταιρεία σε όλο τον κόσμο, σχεδιάζοντας πολλά από τα concepts που παρουσιάζονται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ωστόσο, ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζει και η εικόνα που βλέπετε, η οποία –για πολλούς ειδικούς- είναι η αποκάλυψη της μορφής του Project One! Όπως γνωρίζουμε, το Project One είναι ένα αναμενόμενο hypercar από την Mercedes, το οποίο θα φέρει κινητήρα από την Formula 1 με ισχύ άνω των 1.000 ίππων και το μοναδικό υβριδικό σύστημα των μονοθεσίων.

Αν παρατηρήσει κανείς το λευκό μοντέλο, οι γραμμές του θυμίζουν τις εικόνες teaser που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα για το Project One. Μάλιστα, οι αναλογίες των διαστάσεων είναι πανομοιότυπες, ενώ διαφορές εντοπίζονται στα φτερά.

Μήπως λοιπόν έχουμε μπροστά μας την πραγματική μορφή του Project One; Μάλλον πρέπει να περιμένουμε κι άλλο για να μάθουμε οριστικά…
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

JEEP
skoda