ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εικόνες της «καυτής» Mercedes-AMG Α45 διέρρευσαν στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Η ισχυρή έκδοση της A-Class έχει ένα πλήρες καμουφλάζ στο εμπρόσθιο μέρος.

Κοιτάζοντας το πίσω μέρος την προσοχή τραβάνε οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Η ισχύς θα παρέχεται από μια νέα υπερτροφοδοτούμενη βενζινοκίνητη μονάδα 2.0 λίτρων που θα προσφέρει περισσότερους από 400 ίππους.

Εμφανίστηκε η «καυτή» Mercedes-AMG Α45

4.367 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2018)

Εικόνες της «καυτής» Mercedes-AMG Α45 διέρρευσαν στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, λίγους μήνες πριν η ισχυρή έκδοση της νέας A-Class κάνει το επίσημο ντεμπούτο της.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας η ισχυρή έκδοση της A-Class έχει ένα πλήρες καμουφλάζ στο εμπρόσθιο μέρος, το οποίο και θα φέρει τις περισσότερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το στάνταρ γερμανικό hatchback, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε το καμουφλάζ να βρίσκεται μόνο στις πλευρικές ποδιές, ενώ στο πίσω μέρος παίρνει θέση στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα αλλά και στην μικρή αεροτομή που ενσωματώνεται στο πορτμπαγκάζ.
Κοιτάζοντας το πίσω μέρος την προσοχή τραβάνε οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, αλλά και ένα πρόσθετο κομμάτι που υψώνεται κάθετα από το τελείωμα της διακριτικής αεροτομής, το οποίο δεν είναι ακόμα βέβαιο εάν θα βρίσκεται εκεί όταν το μοντέλο μπει στη γραμμή παραγωγής.
 
Όταν το μοντέλο βγει από τη γραμμή παραγωγής θα έχει την κίνηση σε όλους του τροχούς όντας εξοπλισμένο από μια πρόσφατα εξελιγμένη μορφή του συστήματος 4Matic , ενώ η  ισχύς θα παρέχεται από μια νέα υπερτροφοδοτούμενη βενζινοκίνητη μονάδα 2.0 λίτρων που θα προσφέρει περισσότερους από 400 ίππους.

HUYNDAI
DS