Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε το Gurnade Veloster Concept που ετοιμάζεται για την έκθεση SEMA και το οποίο φωνάζει από μακριά πως φτιάχτηκε για την πίστα.

Δείτε το Gurnade Veloster Concept που ετοιμάζεται για την έκθεση SEMA και το οποίο φωνάζει από μακριά πως φτιάχτηκε για την πίστα.

Ένα Hyundai «τούμπανο»

3.211 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2016)

Αν και το Hyundai Veloster δεν πέρασε ποτέ από τα μέρη μας, ίσως οι μυημένοι με την παγκόσμια αυτοκίνηση να το ξέρετε. Όπως ετοιμάζεται, όμως, να εμφανιστεί στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας, σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί...

Οι Hyundai και Gurnade Inc συνεργάστηκαν προκειμένου να φτιάξουν από κοινού ένα πρωτότυπο Veloster για την έκθεση SEMA. Λόγος γίνεται για το Gurnade Veloster Concept, που αυξάνει περαιτέρω το δυναμισμό του κορεάτικου μοντέλου, μέσω αεροδυναμικών βοηθημάτων, τονισμένων θόλων και σφυρήλατων τροχών 19 ιντσών της ΟΖΤ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ανάμεσα στις τεχνικές τροποποιήσεις του οχήματος, συναντάμε το intercooler 845 Motorsports, τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου του κινητήρα, την εξάτμιση της ARK Performance, την ανάρτηση της ΝΕΟ Motorsports, τις 6πίστονες δαγκάνες και την μπάρα θόλων της Pierce Motorsports.
 
Εντύπωση προκαλούν η απόχρωση Magic Magenta, οι θόλοι της Lightner Motorsports, αλλά και τα ανθρακονημάτινα σπόιλερ, καπό. Το ίδιο και τα custom φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά καθίσματα Cobra Nogaro, roll cage της Pierce Motorsports, carbon τιμόνι SoCal Garage Works, ηχοσύστημα Creative Car-Tunes και subwoofer - ενισχυτής της Phoenix Golf.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
VW