Τιμές με Leasing

Ενοικίαση αυτοκινήτου: Τι να προσέξεις για να μην σε πιάσουν «κορόιδο»

1.244 Επισκέψεις στο άρθρο
Ενοικίαση αυτοκινήτου: Τι να προσέξεις για να μην σε πιάσουν «κορόιδο»

-Κλείσε αυτοκίνητο online πριν φτάσεις στον προορισμό σου
-Προσοχή στους όρους του συμβολαίου και στα ψιλά γράμματα
-Τσέκαρε το αυτοκίνητο πριν την παραλαβή και μάθε τι καλύπτει η ασφάλεια
-Πολλές εταιρείες δεσμεύουν ένα ποσό από την πιστωτική κάρτα ως εγγύηση

Κλείσε αυτοκίνητο online πριν φτάσεις στον προορισμό σου

Αν είσαι από τους τυχερούς που θα πάνε διακοπές φέτος το καλοκαίρι, έχεις αρχίσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση. Ωστόσο, αν απορρίψεις λιγότερο δημοφιλείς επιλογές όπως το car sharing και δεν ταξιδέψεις με το δικό σου αυτοκίνητο, ίσως επιλέξεις να νοικιάσεις αυτοκίνητο για τις εξορμήσεις σου. Εδώ συγκεντρώνουμε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που μπορεί να σου γλιτώσουν λεφτά και κόπο. Ας ξεκινήσουμε από το δίλημμα «online προκράτηση ή επιλογή επί τόπου;».

Αν κάνεις κράτηση αυτοκινήτου online πριν φτάσεις στον προορισμό σου, μπορείς να επιλέξεις ήσυχος το όχημα που είναι πιο κοντά στα «θέλω» σου. Επίσης, μπορείς να διαβάσεις πιο άνετα τους όρους ενοικίασης που κοινοποιεί η κάθε εταιρεία ή να ελέγξεις με το πάσο σου την αξιοπιστία της εταιρείας που θα επιλέξεις, διαβάζοντας για παράδειγμα κριτικές ικανοποιημένων ή δυσαρεστημένων πελατών στο Google. Ωστόσο ακόμη κι αν επιλέξεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο, πολλές εταιρείες σημειώνουν στους όρους τους ότι δεν εγγυώνται για την κράτηση του ίδιου ακριβώς μοντέλου, και πως ίσως σου παρέχουν τελικά κάποιο παρόμοιο. Ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία για διευκρινίσεις ίσως φανεί χρήσιμο.

Αν επιλέξεις να βρεις αυτοκίνητο επί τόπου, τότε υπάρχει η πιθανότητα να πετύχεις κάποια προσφορά που δεν ήταν διαθέσιμη στο σάιτ της εταιρείας, ή να διαπραγματευτείς την τιμή και να βγεις κερδισμένος. Από την άλλη μεριά, μπορεί να πέσεις στην περίπτωση να μην υπάρχει τίποτα διαθέσιμο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα γούστα σου, ειδικά αν κάνεις διακοπές σε φουλ τουριστική περίοδο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
PARTNER VS KANGOO
SAILUN KAINOTOMIA