Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Henri Poupart-Lafarge είναι το νέο πρόσωπο που ακούγεται για τη θέση του CEO της Renault.

Επαφή της Renault με νέο όνομα για CEO

1.467 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Είναι γνωστό πως η Renault ψάχνει το νέο της διευθύνοντα σύμβουλο και είναι πολύ πιθανό αυτός να έχει βρεθεί στο πρόσωπο του νυν διευθύνοντα συμβούλου της Alstom, Henri Poupart-Lafarge.

Την είδηση αυτή αναφέρει γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο κάνει λόγο πως ο Henri Poupart-Lafarge έχει δεχτεί κρούση από τους ανθρώπους της μάρκας προκειμένου να αφήσει τη θέση του στην εταιρεία που διοικεί και να γίνει ο επικεφαλής της Renault.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ούτε από τη μάρκα, ούτε από το περιβάλλον του Poupart-Lafarge, ο οποίος δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Πρώτος στόχος για τον Πρόεδρο της Renault, Jean-Dominique Senard, είναι ο CEO της SEAT, Luca de Meo, ενώ από τη μεριά της η γαλλική κυβέρνηση, η οποία κατέχει το 15% της αυτοκινητοβιομηχανίας, φαίνεται να έχει στο πρώτο πλάνο τον Patrick Koller, επικεφαλής της Faurecia.
 
Να αναφέρουμε πως ο Poupart-Lafarge, διοικεί την Alstom που απασχολείται στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών. Παράλληλα ένα ακόμα στοιχείο που ενώνει τη Renault με την Alstom είναι το γεγονός πως ο προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Clotilde Delbos, διορίστηκε πέρυσι στο διοικητικό συμβούλιο της Alstom. Το μοναδικό αρνητικό στοιχείο που φαίνεται να έχει στο βιογραφικό του ο Poupart-Lafarge είναι ότι δεν έχει εργαστεί ποτέ, στον τομέα του αυτοκινήτου.
 
Τέλος θυμίζουμε πως σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η Renault βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της λίστας με τους τελικούς υποψήφιους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις.        

HUYNDAI
Skoda