Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επιδότηση πετρελαίου: Φθηνότερο το diesel κατά 15 λεπτά/λίτρο

Επιδότηση πετρελαίου: Φθηνότερο το diesel κατά 15 λεπτά/λίτρο

5.949 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2022)

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και προβλέπει πως οι καταναλωτές μπορούν τώρα να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με diesel σε τιμή φθηνότερη κατά 15 λεπτά.

Πέφτουν οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και προβλέπει, όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, κρατική ενίσχυση 0,12 ευρώ προ ΦΠΑ ανά λίτρο, που σημαίνει 0,15 ευρώ με ΦΠΑ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, για παράδειημα, εάν στο πρατήριο καυσίμων η τιμή του πετρελαίου κίνησης κυμαίνεται στα 2 ευρώ, ο καταναλωτής θα τη δει να πέφτει στο 1,85 ευρώ/λίτρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μέχρι τις 30 Απριλίου, δεν υπάρχει όριο κατανάλωσης

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως η επιδότηση στο πετρέλαιο θα ισχύσει έως 30 Απριλίου και δεν προβλέπεται κάποιο όριο στην κατανάλωση που μπορεί να γίνει ενώ δεν υπάρχει ούτε κάποιο όριο για τους ωφελούμενους. Επίσης, η επιδότηση θα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Απριλίου, ωστόσο η ισχύς του μέτρου ίσως συνεχιστεί και για άλλους μήνες. Τέλος, η επιδότηση καταβάλλεται στους δικαιούχους, το αργότερο μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από την διάθεση των καυσίμων στην εσωτερική αγορά από τα διυλιστήρια και τους εισαγωγείς καυσίμων.

Ανάσα για τους πολίτες
- Πέφτουν οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Μέχρι τις 30 Απριλίου η ισχύς της επιδότησης
- Δεν υπάρχει όριο κατανάλωσης
Είναι αρκετά τα 15 λεπτά στο λίτρο; Είναι ψίχουλα ή είναι αρκετή η έκπτωση; Eσείς τι λέτε;

Αναλυτικά η ΚΥΑ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
NISSAN