Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Επιστροφή της Tesla στο Paris Motor Show με πλήρη παράταξη στόλου

 Σχολιάστε 
(4/10/2024)
Επιστροφή της Tesla στο Paris Motor Show με πλήρη παράταξη στόλου
2 Φωτογραφίες »

- Η Tesla ξανά στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού μετά από απουσία 6 χρόνων
- Πλήρης παράταξη του στόλου της με Model 3, Model Y, Model S, Model X και Cybertruck
- Ακυρα τα σενάρια για φθηνό ηλεκτρικό Model 2

Η Tesla ξανά στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού μετά από απουσία 6 χρόνων

Έξι χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Paris Motor Show, η Tesla επιστρέφει δυναμικά στις 14-20 Οκτωβρίου με παρουσία όλων των μοντέλων της στο περίπτερο της. Η ανακοίνωση ήρθε από τους διοργανωτές της έκθεσης, έπειτα από μεγάλη αποχή των περισσότερων ευρωπαϊκών μαρκών από την έκθεση το 2022. Αυτό επισημαίνει την επιστροφή του show στο προσκήνιο, καθώς δίπλα από την Tesla θα παραταχθούν όλες οι μάρκες του Renault Group (Renault, Dacia και Alpine), τέσσερις φίρμες της Stellantis (Alfa Romeo, Citroen, Peugeot και Leapmotor) και οι βασικές μάρκες του ομίλου Volkswagen Group (VW, Audi και Skoda). Επιπρόσθετα, το «παρών» θα δώσουν και η Ford, η Fiat όπως επίσης και η κινεζική BYD.

Πλήρης παράταξη του στόλου της με Model 3, Model Y, Model S, Model X και Cybertruck

Με όλες της τις δυνάμεις θα πάρει μέρος η Tesla στην έκθεση φέρνοντας ακόμα και το Cybertruck, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μοντέλα της, θα βρίσκονται όλα εκεί. Αυτά είναι το μεσαίο Model 3, τα δύο SUV της Model Υ και Model Χ, αλλά και η «λιμουζίνα» Model S. Ακόμα, στο περίπτερο της Tesla θα γίνει παρουσίαση των νεότερων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από την αμερικανική εταιρεία.

Ακυρα τα σενάρια για φθηνό ηλεκτρικό Model 2

Τα πολυσυζητημένα σενάρια για την ανάπτυξη ενός πιο προσιτού στην αγορά αυτοκινήτου από την Tesla φαίνεται να μην είναι στα πλάνα της αμερικανικής μάρκας, καθώς έχει κάνει ήδη τις όποιες ανακοινώσεις για τα μελλοντικά σχέδια. Εντούτοις, δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με την ανακοίνωση αυτού του φθηνότερου μοντέλου στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου, κάτι το οποίο μένει να το δούμε στην πράξη το αμέσως επόμενο διάστημα. Αναφορικά, τέλος, με τις επιβεβαιωμένες αλλαγές στη γκάμα των μοντέλων της Tesla, αναμένεται ανανέωση του Model Y, που αποτελεί το best-seller ηλεκτρικό στην Ευρώπη, ενώ επίσης στις 10 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί το νέο της robotaxi στο Los Angeles.

Mercedes
OPEL