Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
 Ερχεται Challenger Demon

Ερχεται Challenger Demon

3.137 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2017)

Η Dodge αποκάλυψε την εξέλιξη νέας κορυφαίας έκδοσης που θα ξεπερνά σε όλους τους τομείς τα μοντέλα Hellcat. Το όνομα αυτής; Το εξίσου ταιριαστό “Demon”.

Η αποδοχή της οποίας έτυχαν τα μοντέλα Hellcat φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στους Αμερικανούς, οι οποίοι ετοιμάζονται να τα κάνουν όλα «κόλαση». Οι 707 ίπποι των Charger και Challenger Hellcat ίσως να μην είναι αρκετοί για κάποιους, οπότε η λύση έρχεται με ακόμα περισσότερα άλογα και ροπή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο Ντιτρόιτ είχαμε την αποκάλυψη της νέας κορυφαίας έκδοσης και του λογοτύπου της, με το «Demon» να αναλαμβάνει την διαφθορά των οδηγικών ψυχών από εδώ και πέρα. Το πρώτο μοντέλο που θα «δαιμονιστεί» είναι το Challenger και οι υποψίες για την τελική του μορφή προκαλούν δέος.
 
Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του supercharged 6.4 Hemi η απόδοση ήταν σταθερά και αξιόπιστα κοντά στους 800 ίππους, όμως αποφασίστηκε να περιοριστεί στα 707 για λόγους marketing. Και όπως αποδείχθηκε, για να υπάρχει περιθώριο ακόμα ισχυρότερης έκδοσης. Το Demon θα αποδίδει τουλάχιστον 800 άλογα και θα συνδυάζει την ωμή φύση του Hellcat με την αεροδυναμική προσήλωση του Viper ACR.

Όπως διατυμπανίζει η Dodge, τα Demon θα έχουν ως μόνο σκοπό την επικράτηση έναντι του ανταγωνισμού και την κατάρριψη ρεκόρ. Αναμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Ford