Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έρχεται το μοντέλο παραγωγής του Rimac C_Two

1.723 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2021)

Το μοντέλο παραγωγής του Rimac C_Two το περιμένουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και επιτέλους έφτασε η ώρα να το δούμε.

Είναι αλήθεια πως το Rimac C_Two έρχεται εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα. Μετά το αρχικό του ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018, η Rimac έχει ήδη παρουσιάσει την πρωτότυπη έκδοση του ηλεκτρικού υπεραυτοκινήτου το οποίο για όλον αυτό τον καιρό συνεχίζει τις δοκιμές εξελίξεις.
 
Ωστόσο η κροατική φίρμα μέσα από ένας teaser βίντεο ανακοίνωσε πως είμαστε -επιτέλους- έτοιμοι να δούμε το μοντέλο παραγωγής. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την Τρίτη 1η Ιουνίου του 2021 και σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα το μοντέλο παραγωγής θα έρθει έχοντας «πιο ακραίες επιδόσεις, νέο επίσημο όνομα, συναρπαστικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική τεχνολογία και μηχανική».
 
Nα θυμίσουμε πως το πρωτότυπο Rimac C_Two διαθέτει μπαταρία 120 kWh που τροφοδοτεί τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες (έναν σε για κάθε τροχό) με την συνολική ισχύ να φτάνει τους 1.914 ίππους και τα 2.300 Nm ροπής. Αυτό επιτρέπει στο ηλεκτρικό hypercar να κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε 1,85 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 412 χλμ./ώρα. Το C_Two λέγεται πως έχει αυτονομία 550 χιλιομέτρων σύμφωνα με τα τεστ του WLTP.
 
Πλέον μετράμε αντίστροφα για να δούμε και στην πράξη τι ακριβώς ετοίμαζε τόσα χρόνια η Rimac.
 

Hyundai
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS