Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Jeep βάφει με... ιστορικό χρώμα το Wrangler

1.008 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2024)
Η Jeep βάφει με... ιστορικό χρώμα το Wrangler
8 Φωτογραφίες »

- Αλλαγές στην γκάμα του Wrangler ανακοίνωσε η Jeep.
- Νέο χρώμα που τιμά την 80η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία.
- Ο κλιματισμός ρυθμίζεται και απομακρυσμένα μέσω smartphone.
- Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ο V6 κινητήρας.

Αλλαγές στην γκάμα του Wrangler ανακοίνωσε η Jeep

Η Jeep προχώρησε σε μία σειρά από αλλαγές στην γκάμα του Wrangler, προσφέροντας μεταξύ άλλων στο δυναμικό, off-road SUV, ένα χρώμα με ιστορική σημασία. Στα νέα χαρακτηριστικά, προστέθηκε και ένα σύστημα, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ρυθμίζουν τον αερισμό στην καμπίνα μέσω του smartphone τους!

Νέο χρώμα που τιμά την 80η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Όπως ανακοίνωσε η Jeep, για το Model Year 2025, το Wrangler εμπλουτίζει την χρωματική του παλέτα με το νέο χρώμα που έχει την ονομασία '41. Το νέο σκούρο πράσινο λαδί χρώμα ήρθε με σκοπό να τιμήσει την 80η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία, ημέρα η οποία έχει μείνει γνωστή στην παγκόσμια ιστορία ως D-Day. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το χρώμα είναι εμπνευσμένο από το στρατιωτικό τζιπάκι Willys του 1941, το οποίο αναπτύχθηκε ως απάντηση στο αίτημα του στρατού των ΗΠΑ για ένα ελαφρύ, ευέλικτο όχημα, ικανό να μεταφέρει γρήγορα εξοπλισμό και προσωπικό σε οποιοδήποτε έδαφος. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει η Jeep, το Willys έμελλε να είναι το αυτοκίνητο που... γέννησε τη μάρκα.

Ο κλιματισμός ρυθμίζεται και απομακρυσμένα μέσω smartphone

Πέραν του νέου στρατιωτικού χρώματος, το Jeep Wrangler εξοπλίζεται πλέον και με το σύστημα Active Cabin Ventilation. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ρυθμίζουν τον κλιματισμό της καμπίνας από smartphone μέσω εφαρμογής, πολύ πριν εισέλθουν στο αυτοκίνητο.

Αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ο V6 κινητήρας

Κλείνοντας, στις υπόλοιπες αλλαγές στις οποίες προχώρησε η Jeep, ο V6 κινητήρας Pentastar των 3,6 λίτρων, πλέον θα προσφέρεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, καθώς η επιλογή του 8τάχυτου αυτόματου αποτελεί παρελθόν. Επίσης, όλες οι εκδόσεις του Wrangler διαθέτουν πλέον ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές.

Το Jeep Wrangler προσφέρεται στην αγορά των ΗΠΑ με τιμή που ξεκινά από τις 32.690 δολάρια, δηλαδή περίπου 29.200 ευρώ.

Mercedes
OPEL