Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ψηφιακή πρόταση για ένα Honda NSX Spider.

Έρχονται cabrio και Type R εκδόσεις για το Honda NSX;

2.333 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2020)

H Honda φαίνεται πως έχει στα άμεσα πλάνα της την κατασκευή μιας Type R έκδοσης που θα εκτοξεύσει την ιπποδύναμη του NSX ενώ πιθανό είναι και το λανσάρισμα ενός NSX cabrio.


Nα επεκτείνει την γκάμα του NSX με δύο νέες εκδόσεις φαίνεται πως έχει αποφασίσει η Honda, αρκετά χρόνια μετά το ντεμπούτο της τωρινής γενιάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ιαπωνία, η Honda θα λανσάρει τον Οκτώβριο του 2021 μια Type R έκδοση για το NSX και λίγους μήνες αργότερα θα ακολουθήσει η Spider έκδοση.

Το ΝSX Τype R θα τοποθετηθεί φυσικά στην κορυφή της γκάμας με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως η ιπποδύναμή του θα αυξηθεί μέχρι τα 640 άλογα αναβαθμίζοντας τον V6 twin-turbo κινητήρα των 3,5 λίτρων και τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ με τα οποία εξοπλίζονται. Ακόμα, πολύ πιθανό είναι το μοντέλο να εξοπλιστεί με πιο σφικτή ανάρτηση, μεγαλύτερα κεραμικά φρένα, τεράστια αεροτομή και μια σειρά από νέα αεροδυναμικά βοηθήματα. Διαφορά θα δούμε σίγουρα και σε επιδόσεις, αφού η έκδοση Type R θα είναι σε θέση να πετύχει το 0-96 χλμ./ώρα πιο γρήγορα από ότι το «απλό» NSX στα 2,7 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά το NSX Spider, η σχεδίασή του δεν θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις με το NSX που γνωρίζουμε με εξαίρεση φυσικά το γεγονός πως το αυτοκίνητο θα έχει υφασμάτινη ή «σκληρή» οροφή.
Όπως και να έχει, πρέπει να σημειώσουμε πως η Honda δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις παραπάνω φήμες…
 

Mercedes
VW